Gilaybey Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 547 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 16 Ekim 2021 #11 Olgun Pehlivan dedi: Teşekkür ederim gerçekten aradığım gibi bir ürün, değerlendireceğim. Yüksek ihtimalle satın da alacağım, teşekkürler. Modelin klavye aydınlatması ve Wi-Fi 6 var mı acaba? Bir bilginiz var mı? İkisi de varmış. Sipariş ettim, çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam gelince incelemesini yapar mısınız?
Olgun Pehlivan dedi: Teşekkür ederim gerçekten aradığım gibi bir ürün, değerlendireceğim. Yüksek ihtimalle satın da alacağım, teşekkürler. Modelin klavye aydınlatması ve Wi-Fi 6 var mı acaba? Bir bilginiz var mı? İkisi de varmış. Sipariş ettim, çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam gelince incelemesini yapar mısınız?
O Olgun Pehlivan Kilopat Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #12 Gilaybey dedi: Hocam gelince incelemesini yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tabi yaparım hocam, bugün gelecek. Özellikle merak ettiğiniz bir şey varsa onların üstünde durabilirim.
Gilaybey dedi: Hocam gelince incelemesini yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tabi yaparım hocam, bugün gelecek. Özellikle merak ettiğiniz bir şey varsa onların üstünde durabilirim.
N nihiii Picopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #13 Olgun Pehlivan dedi: Teşekkür ederim gerçekten aradığım gibi bir ürün, değerlendireceğim. Yüksek ihtimalle satın da alacağım, teşekkürler. Modelin klavye aydınlatması ve Wi-Fi 6 var mı acaba? Bir bilginiz var mı? İkisi de varmış. Sipariş ettim, çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, güle güle kullanın.
Olgun Pehlivan dedi: Teşekkür ederim gerçekten aradığım gibi bir ürün, değerlendireceğim. Yüksek ihtimalle satın da alacağım, teşekkürler. Modelin klavye aydınlatması ve Wi-Fi 6 var mı acaba? Bir bilginiz var mı? İkisi de varmış. Sipariş ettim, çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, güle güle kullanın.
Gilaybey Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 547 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 16 Ekim 2021 #14 Olgun Pehlivan dedi: Tabi yaparım hocam, bugün gelecek. Özellikle merak ettiğiniz bir şey varsa onların üstünde durabilirim. Genişletmek için tıkla... Oyun yüklerseniz sıcaklıklar, batarya,ekran ve kasa kalitesi.
Olgun Pehlivan dedi: Tabi yaparım hocam, bugün gelecek. Özellikle merak ettiğiniz bir şey varsa onların üstünde durabilirim. Genişletmek için tıkla... Oyun yüklerseniz sıcaklıklar, batarya,ekran ve kasa kalitesi.