Huawei Matebook 14 vs Thinkpad E16 G2

Garibim94

Yoctopat
Daha fazla  
Huawei Matebook 14 Intel Core Ultra 5 125H 16Gb Ram 512Gb SSD Intel Arc Graphics 14.2" W11 Home Gri - Fiyatı, Yorumları

LENOVO ThinkPad E16 G2 Ultra 5-125U 16GB 1 TBSSD 16" WUXGA Windows 11 Home 21MA003MTX BT51 - Fiyatı, Yorumları

Merhaba günlük ofis işleri için iyi bir laptop istiyorum, oyun oynamayı düşünmüyorum, ileride yazılım öğrenmek için de kullanacağım, şarjı uzun gitsin, ikisi arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz, teşekkür ederim.

Bir Huawei fanı olarak kesinlikle Lenovo. Her anlamda daha iyi olduğunu düşünüyorum Huawei önce 14 inçlik modellerde şu lanet kasayı kullanmayı bıraksın hâla bir tarafı havaya kalkan o eski kasasını kullanıyor. Onun dışında ileriye dönüklük anlamında Lenovo sizin işinizi çok daha iyi görecektir Huawei'lerin bırakın RAM'ini Wi-Fi kartı dahi değişmiyor.

Bir Huawei fanı olarak kesinlikle Lenovo. Her anlamda daha iyi olduğunu düşünüyorum Huawei önce 14 inçlik modellerde şu lanet kasayı kullanmayı bıraksın hâla bir tarafı havaya kalkan o eski kasasını kullanıyor. Onun dışında ileriye dönüklük anlamında Lenovo sizin işinizi çok daha iyi görecektir Huawei'lerin bırakın RAM'ini Wi-Fi kartı dahi değişmiyor.
Çok teşekkür ederim .

IMG_20250408_001655.jpg

IMG_20250408_001935.jpg

Unutmuşum kusura bakmayın sıradan bir ekran ile 16 10 ekran arasındaki fark.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı