xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 5 Temmuz 2022 #11 PROTECTQ dedi: Hocam anlamadığınız nokta şu. Ses sürücü ile görüntü sürücüsü çakışıyor. Güncel görüntü sürücüsünü kurunca ses çok çok az geliyor. Eski sürücüyü kurunca da görüntü grileşiyor. Servisi aradığım zaman sorunun farkındayız dediler birkaç ay önce. Genişletmek için tıkla... Bu tarz sürücü sorunlarının en son Casper zamanında kaldığını düşünüyordum. Servis kabul ettiyse bize konuşmak düşmez. Umarım sorununuz çözülür.
PROTECTQ dedi: Hocam anlamadığınız nokta şu. Ses sürücü ile görüntü sürücüsü çakışıyor. Güncel görüntü sürücüsünü kurunca ses çok çok az geliyor. Eski sürücüyü kurunca da görüntü grileşiyor. Servisi aradığım zaman sorunun farkındayız dediler birkaç ay önce. Genişletmek için tıkla... Bu tarz sürücü sorunlarının en son Casper zamanında kaldığını düşünüyordum. Servis kabul ettiyse bize konuşmak düşmez. Umarım sorununuz çözülür.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.345 Makaleler 42 Çözümler 276 5 Temmuz 2022 #12 @xakiran APU'ları zorlamamak adına Huawei Lite sürücü kullanıyor, sıkıntı ondan kaynaklı. Normal sürücü ile pek sorun yaşayan görmedim.
@xakiran APU'ları zorlamamak adına Huawei Lite sürücü kullanıyor, sıkıntı ondan kaynaklı. Normal sürücü ile pek sorun yaşayan görmedim.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.741 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 5 Temmuz 2022 #13 Mithat Berhan dedi: @xakiran APU'ları zorlamamak adına Huawei Lite sürücü kullanıyor, sıkıntı ondan kaynaklı. Normal sürücü ile pek sorun yaşayan görmedim. Genişletmek için tıkla... Evet işte o sürücü hatalı. Siyah ekranlar sürekli gri oluyordu.
Mithat Berhan dedi: @xakiran APU'ları zorlamamak adına Huawei Lite sürücü kullanıyor, sıkıntı ondan kaynaklı. Normal sürücü ile pek sorun yaşayan görmedim. Genişletmek için tıkla... Evet işte o sürücü hatalı. Siyah ekranlar sürekli gri oluyordu.
abdurahman55 Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 104 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #14 1 senedir kullanıyorum bir kere bile siyah ekranın gri olduğunu görmedim abdurahman55 dedi: 1 senedir kullanıyorum bir kere bile siyah ekranın gri olduğunu görmedim Genişletmek için tıkla... Sadece hdmı da sıkıntı vardı onu da TV'den mı matebooktan mı tam bilmiyorum
1 senedir kullanıyorum bir kere bile siyah ekranın gri olduğunu görmedim abdurahman55 dedi: 1 senedir kullanıyorum bir kere bile siyah ekranın gri olduğunu görmedim Genişletmek için tıkla... Sadece hdmı da sıkıntı vardı onu da TV'den mı matebooktan mı tam bilmiyorum
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 7 Temmuz 2022 #15 Sanırım 6.000 TL'lik hediyeler ile birlikte verilen model bu. Şu anda fiyatı 22.000 TL'ye ulaşmış. Apple MacBook Air 16 GB ile yarışıyor.
Sanırım 6.000 TL'lik hediyeler ile birlikte verilen model bu. Şu anda fiyatı 22.000 TL'ye ulaşmış. Apple MacBook Air 16 GB ile yarışıyor.