Huawei Matebook 16 alınır mı?

Daha fazla  
Okul için ve gündelik işler için bilgisayar almak istiyorum. Oyun önceliğim değil. Oyun bilgisayarı mı alayım yoksa Matebook 16 tarzı zarif bilgisayar mı alayım bilemedim. Bütçem oyun bilgisayarı olursa Max 25k. Bir de Matebook 16 ve Matebook D16 arasında 6 bin TL'lik fark var, buna değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj takıntınız yoksa oyun bilgisayarı almak uzun vadede daha mantıklı.
ASUS'un bu modelinde ısınma sorunu var mı bilmiyorum açıkçası. @646148 @Artoria Pendragon

Şarj takıntınız yoksa oyun bilgisayarı almak uzun vadede daha mantıklı.
ASUS'un bu modelinde ısınma sorunu var mı bilmiyorum açıkçası. @646148 @Artoria Pendragon

Bende bu ikisine bakmıştım Victus modeli hoşuma gidiyor ona RAM yükseltmesi yapabilirim değil mi?

Hocam oyun bilgisayarı almak daha mantikli bence çünkü Matebook'da oyun oynamak isteseniz guzel bir deneyim olmaz, şık Gaming laptop olarak Victus serisi olabilir guzel duruyor.

Sevgili arkadaşım adam iş ve okul için demiş, siz oyun bilgisayarı öneriyorsunuz. İş yerinde veya okul, kütüphane, kafe gibi ortamlarda ışıklı mışıklı(!) 2-3 saat batarya ömrü sunan, ağır ve kaba oyuncu bilgisayarını mı kullanacak ?

@Ragnarr Lothbrok Gündelik işler; okul, kütüphane, kafe ortamı, dışarıda kullanım için Matebook 16 öneririm. Geçen ay kız arkadaşıma taşınabilirliği kolay, zarif / hafif, uzun batarya süresi, kaliteli malzeme ve günlük kullanıcı için fazlasıyla yeterli donanım özellikleri sunması nedeniyle, yüksek lisans ve iş hayatında kullanması amacıyla aldık, çok memnun.

Sevgili arkadaşım adam iş ve okul için demiş, siz oyun bilgisayarı öneriyorsunuz. İş yerinde veya okul, kütüphane, kafe gibi ortamlarda ışıklı mışıklı(!) 2-3 saat batarya ömrü sunan, ağır ve kaba oyuncu bilgisayarını mı kullanacak?

@Ragnarr Lothbrok gündelik işler; okul, kütüphane, kafe ortamı, dışarıda kullanım için Matebook 16 öneririm. Geçen ay kız arkadaşıma taşınabilirliği kolay, zarif / hafif, uzun batarya süresi, kaliteli malzeme ve günlük kullanıcı için fazlasıyla yeterli donanım özellikleri sunması nedeniyle, yüksek lisans ve iş hayatında kullanması amacıyla aldık, çok memnun.

Bende daha çok bu amaçla düşünüyorum tıp okuyacağım için oyunla işim çok olmayacak ama arada oyun da oynatabilecek olması sebebiyle oyun bilgisayarı düşünüyordum. Matebook 16 CS2 oynatır mı sorunsuz?

Bende daha çok bu amaçla düşünüyorum tıp okuyacağım için oyunla işim çok olmayacak ama arada oyun da oynatabilecek olması sebebiyle oyun bilgisayarı düşünüyordum. Matebook 16 CS2 oynatır mı sorunsuz?

Oynatır hocam, her oyunda yüksek ayar olmaz ama optimize bir ayar yapar yine oynarsınız bir sorun olmaz. Yarın bir gün dışarıda kullanmanız gerektiğinde rahat edersiniz. Özellikle yüksek batarya ve hafiflik konusu sizi çok rahatlatır.

Adamın iş ve okul için demiş, siz oyun bilgisayarı öneriyorsunuz. İş yerinde ışıklı mışıklı(!) 2-3 saat batarya ömrü sunan ağır ve kaba oyuncu bilgisayarını ne yapsın?

@Ragnarr Lothbrok Gündelik işler; okul, kütüphane, kafe ortamı, dışarıda kullanım için Matebook 16 öneririm. Geçen ay kız arkadaşıma taşınabilirliği kolay, zarif / hafif, uzun batarya süresi, kaliteli malzeme ve günlük kullanıcı için fazlasıyla yeterli donanım özellikleri sunması nedeniyle, yüksek lisans ve iş hayatında kullanması amacıyla aldık, çok memnun.

Dikkatli okursanız zaten şarj derdi yoksa oyun bilgisayarı almak daha mantıklı dedim. Bilgisayarı çok fazla sağa sola götürmeyecekse attığınız bilgisayarın hafiflik ve pil ömrü dışında hiçbir avantajı yok. Şimdi oyun oynamasa bile belki bir süre sonra oynamak isteyecek. Arkadaşın kendi kararına kalmış.

Dikkatli okursanız zaten şarj derdi yoksa oyun bilgisayarı almak daha mantıklı dedim. Bilgisayarı çok fazla sağa sola götürmeyecekse attığınız bilgisayarın hafiflik ve pil ömrü dışında hiçbir avantajı yok. Şimdi oyun oynamasa bile belki bir süre sonra oynamak isteyecek. Arkadaşın kendi kararına kalmış.

Lafım size değil üstteki arkadaşaydı, üzerinize alınmanıza gerek yoktu hocam. Ayrıca söylediğinize katılıyorum günün birinde yeni oyunları oynamak istediğinde mahrum kalacaktır ama önceliği iş okul vs. ise diğeri daha iyi olacaktır. Yine de takdir konu sahibinin. İyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı