Belki Gaming laptopumu satar bir MacBook alırım diye umutla baktım bakmaz olaymışım. Bu fiyatlar ne ya? Şu an Gaming laptopu satsam 22K falan eder o.
Kağıt üzerinde daha iyi ama ne kadar az güç tüketimi moduna alsam da Max 3 saat dayanıyor. Bana daha uzun dayanan bir şey lazım. Ve çıkardığı ses sessizde olsa bile Gaming laptopa göre normal de olsa kütüphanede falan kolayca insanları rahatsız edebilir. Matebook nasıldır?
Huawei MateBook 16 R7 (16GB/512GB) Notebook 53012XHK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Kullanalı 1 ay oluyor sanırım. Yeni aldım, dendiği gibi pil performansı iyi. Eğer internette gezip video gibi şeylerle ilgilerseniz neredeyse sesten eser yok diyebilirim. Performanslı iş ve okul işlerini rahatlıkla görebileceğin laptop. Ben şu anda dualboot şeklinde kullanıyorum sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Malzeme kalitesi ve ekranı tamamı ile üst seviye diyebilirim. Oyun hakkında bir şey diyemem ama sistemi zorlamayan oyunları oynayabilirsiniz diye düşünüyorum. Ses kalitesine bayıldım. Başka sorunuz olursa yardımcı olabilirim.
Bir kere gaming laptoplar pile gectigi an performans tarafinda buyuk kayiplar yasarlar. Bu kaybi daha minimum tutan modeller de elbet var. Ancak bunu pil sebebiyle uzun saatler goturemezler yani pilde UE ve Blender gibi programlari 3-4 saatten fazla kullanamazsin. Kaldi ki bu tarz bir cihaz icin bile en azindan 40-50K seviyesinde fiyatlara cikman lazim.