Huawei Matebook 16s alınır mı?

EMRE GÜRAN

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
elektrik teknikeri/muhasebeci
Arkadaşlar merhaba,
Önerir misiniz? Huawei notebooklarda sıkıntı yaşayan var mı?
İş+genel kullanım için oyun için kullanacağım.
Kullanacağım programlar: Excel world vs.+AutoCAD+hobi olarak fotoğraf ve video düzenleme.(Adobe)

Hocam Matebook'lar cidden kaliteli ve sağlam oluyorlar, performans açısından kullandığı CPU'yu ve GPU'yu aratarak daha kesin bilgiler edinebilirsin.

Bunun bir model düşüğünü kullanıyorum. Şahsen beni kesmedi Hz. Farkından mı yoksa masaüstüne alışkın olmamdan mı bilemiyorum. Ki oyun falan da oynamadım normal web işleri için almıştım. Elbette işimi görüyor ancak kullanırken şahsen mutlu değilim. Cihaz güzel hafif ve kullanışlı görüntü renk oranı canlı cihazı elinize aldığınızda premium hissi veriyor. Ayrıca şarj tüketimi fazla gibi geldi bana bir eksi ona yazarım. Benlik değilmiş öyle arkamda ki masada duruyor. Sürekli kullanmaya alır mıyım derseniz almam. Gaming laptopa yönelirdim kesinlikle. İsmi Gaming olduğundan değil daha güçlü cihazlar en nihayetinde.

Bunun bir model düşüğünü kullanıyorum. Şahsen beni kesmedi Hz. Farkından mı yoksa masaüstüne alışkın olmamdan mı bilemiyorum. Ki oyun falan da oynamadım normal web işleri için almıştım. Elbette işimi görüyor ancak kullanırken şahsen mutlu değilim. Cihaz güzel hafif ve kullanışlı görüntü renk oranı canlı cihazı elinize aldığınızda premium hissi veriyor. Ayrıca şarj tüketimi fazla gibi geldi bana bir eksi ona yazarım. Benlik değilmiş öyle arkamda ki masada duruyor. Sürekli kullanmaya alır mıyım derseniz almam. Gaming laptopa yönelirdim kesinlikle. İsmi Gaming olduğundan değil daha güçlü cihazlar en nihayetinde.

Bu fiyatta alinacak bir gaming cihaz ile Matebook 16S ile ekran, kasa kalitesi, touchpad, genel kalite vb. gibi konularda oldukca fark olur. Harici bir ekran karti almanin bu fiyatlarda mutlaka bazi yerlerden goturusu olur. Alacak kisi de oyun icin kullanmadigindan ekran kartinin pek bir onemi kalmayacak. Bunun haricinde cihazin islemcisi oldukca guclu zaten.

dediğim gibi oyun için değil yazdığım programlar için

O zaman kesinlikle sorun olmayacaktir, memnun edecektir.

Arkadaşlar merhaba,
Önerir misiniz? Huawei notebooklarda sıkıntı yaşayan var mı?
İş+genel kullanım için oyun için kullanacağım.
Kullanacağım programlar: Excel world vs.+AutoCAD+hobi olarak fotoğraf ve video düzenleme.(Adobe)
Hocam benimde kullandığım programlar öyle. Siz aldınız mi bu cihazı aldıysanız bir problem yaşadınız mı? Harici ekran kartı olmadığından AutoCAD’de felan bir sıkıntınız oldu mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı