Huawei Matebook D14 2024 alınır mı?

Bütçe
30000

7beni1kedy

Hectopat
Daha fazla  
Gündelik olarak YouTube'da takılmak, Roblox, MC gibi oyunları oynamak için bu laptopu almayı düşünüyorum. Sizce bu alınır mı? Yoksa başka bilgisayara yönelmeli miyim?

Aynı zamanda kodlama işleri ile de ilgileniyorum arada sırada, o alanda da kullanmayı düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250502_122758_Instagram.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 78
huawei laptop konusunda iyi bir secenek imkanin varsa masaustu al ama aynisi arkadasimda var memnun kendisi

İşlerin için yeter.

Değmez bence daha iyi seçenekler önerirler o fiyata size

Hocam PT'den m2 macbook alın. Üniversite 2. sınıfta Dell marka gaming laptop alan bir bilgisayar mühendisliği mezunu olarak söylüyorum bunu. Yıllar sonra bana teşekkür edeceksiniz.

Gerçekten iyi fiyat, kesinlikle MacBook alınmalı.

PT resmi Apple distribütörüdür. Rahatça alışveriş yapabilirsiniz.

M4 Mac mini nasıl hocam?

O çok daha iyi, Apple tarafından çıktığına inanmak güç hatta. Taşınabilirlik derdiniz yoksa çok iyi olur.

Taşınabilirlik konusuna gelirsek ben aslında şu an bir laptopa sahibim ve 2 tane evim var ama her seferinde git gel yaptığımda laptopumu taşımak istemiyorum o yüzden diğer evime bilgisayar almak istiyorum, biliyorum yaptığım şey tam bir aptallık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…