Huawei Matebook D14 alınır mı?

Bence arkadaş bize maksimum bütçesini belirtsin, ona göre yorum yapar arkadaşlar veya tavsiyede bulunurlar.

Hocam harici ekran kartı genelde daha performanslı olur ve bir hafızası olur. Paylaşımlı ekran kartları hafıza istediğinde direk RAM'den çeker.

Dahili ekran kartlarında paylaşımlı-paylaşımsız olayı var paylaşımlı olanlar kendi RAM'i haricinde bilgisayarın RAM'inden kullanabiliyor.

Hocam bir bütçe belirtmem zor yani işimi görebileceğim dediğim oyunları rahat oynatabilecek bir şey arıyorum.

Hocam bir bütçe belirtmem zor yani işimi görebileceğim dediğim oyunları rahat oynatabilecek bir şey arıyorum.
Sadece oyun için mi arıyorsunuz? İş için kullanacak mısınız? Öğrenci misiniz? Batarya performansı önemli mi? Taşınabilirliği nasıl olmalı? Gibi etkenler var. Daha fazla detay verin ne için kullanacaksınız tam olarak.
Ona göre tavsiyede bulunuruz.

Oyun oynamak için Huawei mi baktın? Baktığın laptopta ekran kartı çok düşük. GTX1650-GTX1650 Ti olan laptoplara bak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam, öğrenciyim. Bilgisayarı babam aldığından iş görsün, yeter kafasında ama ben oyunları da seven birisiyim. Az çok oynarım yani. Sürekli şarjda olacak, masada kullanıyorum zaten.

Oyun oynamak için Huawei mi baktın? Baktığın laptopta ekran kartı çok düşük. GTX1650-GTX1650 Ti olan laptoplara bak.

Babam aldığından onun asıl amacı ders vs. ama ben dediğim oyunları da oynayabileceğim bir şey istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an ki bilgisayarımın özellikleri;
8 GB RAM.
AMD Radeon HD 8730M.
500GB HDD.
i5 3317u 1.70GHz
Bundan iyi bir şey arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…