Huawei Matebook D14 veya D15 yorumlarında çok ısındığı yazıyor. Kullanan varsa ikisinden birini, sıcaklık değerleri nasıl? Oyunlarda test eden varsa söyleyebilir mi?
Şarjda ağır iş yaparsan işlemci haliyle yük altına girer ve ısınır, ben D 15 kullanıyorum yükte sadece şarj soketinin çevresi azıcık ısınıyor, haricinde oyunda ve günlük işlerde sorun yok, genellikle serin (güncel sürücüler yüklü, buna ekstra olarak AMD yongaseti güncellemeleri de dahil)
Oyun bilgisayarı olmamakla birlikte çok kibar ve çok kaliteli bir bilgisayar.
Oyun gibi yüksek yükün altına sokarsanız tabii ki ısınır bilgisayar, normal.
Yine de oyun oynanabilir sorun çıkarmaz o konuda.
Oyun bilgisayarı olmamakla birlikte çok kibar ve çok kaliteli bir bilgisayar.
Oyun gibi yüksek yükün altına sokarsanız tabii ki ısınır bilgisayar, normal.
Haklısın ben satın aldığım zaman (Temmuz) 4,099₺'ye hiç bir alternatifi yoktu. O parayı da plastik kasalı bir bilgisayara vermek istemedim ve D 15 aldım, çok memnunum.
Biliyorum oyun bilgisayarı değil. Ama bu fiyata ekranı IPS, touchpadi bu kadar kullanışlı, parmak izi okuyuculu, gizli kameralı laptop yok. Kullanan var ise oynadığı tüm oyunlardaki sıcaklık değerlerini yazarsa sevinirim.
Biliyorum oyun bilgisayarı değil. Ama bu fiyata ekranı IPS, touchpadi bu kadar kullanışlı, parmak izi okuyuculu, gizli kameralı laptop yok. Kullanan var ise oynadığı tüm oyunlardaki sıcaklık değerlerini yazarsa sevinirim.
Arkadaşım da MateBook D 15 kullanıyor, benden farklı olarak bu bilgisayarı oyun amaçlı olarak kullanıyor. Kendisini buraya çağırayım oyun ve sıcaklık konusunda deneyimlerini anlatsın istersen.
Arkadaşım da MateBook D 15 kullanıyor, benden farklı olarak bu bilgisayarı oyun amaçlı olarak kullanıyor. Kendisini buraya çağırayım oyun ve sıcaklık konusunda deneyimlerini anlatsın istersen.
Abra A5 gaming laptop modelleri ile oyun keyfini daha zevkli hale getirin. Bir bilgisayardan daha fazlası için Abra A5 oyun bilgisayarlarını inceleyebilirsiniz!
www.monsternotebook.com.tr
Oyun oynamak istiyorsanız attığım bilgisayarı bu fiyata alabilirsiniz ancak. Başka türlü bulamazsınız bu rakama bir oyun oynayabileceğiniz bir bilgisayar.
Çeşitli mimari uygulamaları, Photoshop, program kodlama yazılımları çalıştırabileceğiniz güzel bir bilgisayar bence. Oyun kafa bulandırır tavsiye etmiyorum.