Huawei Matebook D14 + PS4 alınır mı?

wishnax

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar, şu anda GTX1650 ve i5 9300H konfigürasyonlarına sahip doğru tabiri bu ise eğer 'Gaming' Notebook'a sahibim. Bu cihazı alırken hem oyun oynar hem de eş zamanlı oyun oynarım diye satın almıştım. Ancak beklediğimi çok da bulamadım desem yeridir. Elimde bulunan cihaza 6200TL seviyelerinde teklif veren bir alıcı buldum. Satarsam PS4 + Huawei Matebook D14 almayı düşünüyorum. Bilgisayarla ilgili bir bölüm okuyorum. Sizce PS4 uğruna verilebilecek bu karar ne kadar mantıklı olur. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır.

Ben de macbook + PS4 kullanıyorum. Ama desktop bilgisayarım da var. Macbook da iş yapıyorum. PS4'de oyun oynuyorum. PS4 şuan en iyi oyun cihazı. Ama sene sonu PS5 gelecek. Onu bekleyebilirsin. 3-4 ay kaldı.

Eğer böyle bir seçenek için ciddi düşünüyorsan paranı elinde tut PS5 geldiğinde alırsın. Matebook D14 hiç fena değil. Ama bu saatten sonra PS4 pek mantıklı değil.

Öncelikle merhabalar, şu anda GTX1650 ve i5 9300H konfigürasyonlarına sahip doğru tabiri bu ise eğer 'Gaming' Notebook'a sahibim. Bu cihazı alırken hem oyun oynar hem de eş zamanlı oyun oynarım diye satın almıştım. Ancak beklediğimi çok da bulamadım desem yeridir. Elimde bulunan cihaza 6200TL seviyelerinde teklif veren bir alıcı buldum. Satarsam PS4 + Huawei Matebook D14 almayı düşünüyorum. Bilgisayarla ilgili bir bölüm okuyorum. Sizce PS4 uğruna verilebilecek bu karar ne kadar mantıklı olur. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhabalar hocam. Bugün Matebook D14 cihazım elime ulaştı. Profilimde bir inceleme yazısı yazıyorum birkaç gün sonra detaylandıracağım. İsterseniz bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı