HUAWEI MateBook D14 vs. Huma H4 V3.1

Bakisanlan

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, HUAWEI MateBook D14 ve Huma H4 V3.1 dizüstü bilgisayarları arasında kaldım. Kendimce gördüğüm her iki ürünün de artılarını yazacağım. Lütfen sizin de gözünüze çarpan bir artı özellik varsa yazın.

HUAWEI'İN ARTILARI:

+16mm kalınlık(Monster 17mm)
+500 GB SSD(Monster 250 GB)
+Parmak izi sensörü(benim için pek bir önemi yok)
+Ekran gövde oranı daha yüksek
+Kablosuz fare

MONSTER'IN ARTILARI

+Daha güçlü işlemci
+Daha güçlü ekran kartı
+1.05kg ağırlık (Huawei 1.38kg)
+Kamerası Huawei'deki gibi klavyeye gömülü değil

Tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım?

Dostum Huawei Matebook alanınında çok iyi bak dikkatini çekerim alanında diyorum. Multimedya işleri, her yere taşıma ve şık görüntüsü ile Monster'dan üstün. Donanıma bakarak alınacaksa zaten başka bilgisayarlar tercih edilir Abra veya Asus TUF gibi.

Taşıma konusunda daha üstün diyorsunuz, Monster daha hafif.

Selamlar, HUAWEI MateBook D14 ve Huma H4 V3.1 dizüstü bilgisayarları arasında kaldım. Kendimce gördüğüm her iki ürünün de artılarını yazacağım. Lütfen sizin de gözünüze çarpan bir artı özellik varsa yazın.

HUAWEI'İN ARTILARI:

+16mm kalınlık(Monster 17mm)
+500 GB SSD(Monster 250 GB)
+Parmak izi sensörü(benim için pek bir önemi yok)
+Ekran gövde oranı daha yüksek
+Kablosuz fare

MONSTER'IN ARTILARI

+Daha güçlü işlemci
+Daha güçlü ekran kartı
+1.05kg ağırlık (Huawei 1.38kg)
+Kamerası Huawei'deki gibi klavyeye gömülü değil

Tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım?
D14 ve D15 modellerini kullandım. Ryzen 3700u başarılı bir cpu değil üstelik apu tabanlı olduğundan 8GBramin 2si dahili grafiğe ayrılıyor. 6gb ram ile de w10 boşta 4gb gördüğünü düşünürsek pek bişey kalmıyor. Çoklu sekme ve aynı anda farklı işlemlerde Huawei maalesef tıkanıyor. Monster Cpu ve diğer donanım avantajlarıyla daha mantıklı ve en azından teknik destek verecek bir servise sahip olursunuz Monster seçerseniz. Huawei bu konuda maalesef çok kötü.

Amacım oyun değil, 7500'ü geçmesin.

İleride RAM takviyesi yaparsınız hiçbir sıkıntısı kalmaz.

İleride RAM takviyesi yaparsınız hiçbir sıkıntısı kalmaz.
NOT: 15.6 inç değil daha küçük olan 14inç'i tercih ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı