Şu an için uzaktan eğitim için daha sonrasında da üniversite için lazım, kullanacak olan kişi neredeyse hiç oyun oynamayacak belki LoL, Valorant veya PUBG Mobile en fazla bunları oynayacak kadar notebook bakıyoruz. Ben başlıkta ki iki ürünü buldum. Bütçe 6000TL civarı. Sizce hangisini almalıyız? Kullananlar varsa yorumlarını da belirtebilirler mi? Daha iyi bir önerisi olan varsa onu da bekliyorum.
Huawei MateBook D 14 R5 (8/256GB) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Swift 3 SF314-42-R8EZ NX.HSEEY.001 Ryzen 5 4500U 8 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 14" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Aldıracağım kişi de aynı şeyi diyor. Ben kendimden yola çıkarak yeter diyorum. Alacak kişi de oyun yüklese 30 GB, Windows falan derken rahat 180 GB boş kalır diye düşünüyorum.
Acer Swift 3 SF314-42-R8EZ NX.HSEEY.001 Ryzen 5 4500U 8 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 14" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bunu görmüştüm ama elemiştim şimdi tekrar bakınca bi iyi geldi arada performans farkı olarak da bayağı önde. Technopat da incelediğine göre bunu da seçenekler arasına ekleyeceğim.