Huawei Matebook D14 vs Lenovo V15

Bütçe
6000TL
Yer
Burdur Krallığı
Şu an için uzaktan eğitim için daha sonrasında da üniversite için lazım, kullanacak olan kişi neredeyse hiç oyun oynamayacak belki LoL, Valorant veya PUBG Mobile en fazla bunları oynayacak kadar notebook bakıyoruz. Ben başlıkta ki iki ürünü buldum. Bütçe 6000TL civarı. Sizce hangisini almalıyız? Kullananlar varsa yorumlarını da belirtebilirler mi? Daha iyi bir önerisi olan varsa onu da bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
D14 kullanıyorum çok güzel cihaz gerçekten. Hafıza konusu önemli 256 GB yeter diyorsanız D14 öneririm.

Eğer 256 GB yetmez ise Lenovo.
D14 kullanıyorum çok güzel cihaz gerçekten. Hafıza konusu önemli 256 GB yeter diyorsanız D14 öneririm.
Hafızayı sorun etmezsen açık ara fark Huawei D14 alın derim.
Aldıracağım kişi de aynı şeyi diyor. Ben kendimden yola çıkarak yeter diyorum. Alacak kişi de oyun yüklese 30 GB, Windows falan derken rahat 180 GB boş kalır diye düşünüyorum.
Bunu görmüştüm ama elemiştim şimdi tekrar bakınca bi iyi geldi arada performans farkı olarak da bayağı önde. Technopat da incelediğine göre bunu da seçenekler arasına ekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…