Huawei Matebook D15 alınır mı?

BATABEK

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Hocabey
Üniversitede kullanmak için laptop almayı düşünüyorum. Bu laptop karşıma çıktı 2.el temiz. Huawei Matebook D15 Ryzen 5.
8 GB RAM, Vega 8 GPU, 15.6” bildiğim bilgiler bu kadar şu anlık. 5000₺ fiyat. Sizce alınır mı? Ya da bu fiyat civarında daha performanslı, arada sırada oyun oynatabilecek laptop öneriniz var mıdır?

Son düzenleme:
Üniversitede kullanmak için laptop almayı düşünüyorum. Bu laptop karşıma çıktı 2.el temiz. Huawei Matebook D15 Ryzen 5.
8 GB RAM, Vega 8 GPU, 15.6” bildiğim bilgiler bu kadar şu anlık. 5000₺ fiyat. Sizce alınır mı? Ya da bu fiyat civarında daha performanslı, arada sırada oyun oynatabilecek laptop öneriniz var mıdır?
Arkadaşım da üni için almıştı. Memnun 2 aydır kullanıyor ama oyun oynatmaz pek sanırım. Belki düşük sistemli oyunlar.

5000 TL'ye alabileceginiz en laptop budur. Üstü verilmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı