Huawei Matebook D15 almak için beklenmeli mi?

csyng

Hectopat
Huawei Matebook D15 almayı planladım. 1 hafta kadar önce 4000 lira bandindaydi. İyice araştırayım, kafama yatsın dedim, 1 hafta sonra 5000-5500 lira fiyatları gördüm. Şu an en ucuz 4300 liraya Huawei'in kendi sitesinden alabiliyorum. O da 7 Eylül'e kadar geçerli. Sizce alınır mı beklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de beklemek pek mantıklı değil. Doların ne olacağı belli değil çünkü. Örneğin ben Vatan %28 KDV indirimi yapsın diye diye bekleseydim yanmıştım. Çünkü 1 yıla yakındır yapmadı :D

Huawei Matebook D15 almayı planladım. 1 hafta kadar önce 4000 lira bandindaydi. İyice araştırayım, kafama yatsın dedim, 1 hafta sonra 5000-5500 lira fiyatları gördüm. Şu an en ucuz 4300 liraya Huawei'in kendi sitesinden alabiliyorum. O da 7 Eylül'e kadar geçerli. Sizce alınır mı beklemeli miyim?

Direk olarak almalısın sürekli vergi geliyor her şeye.

Kesinlikle beklemeyin. Laptop tavsiyesi isteyen birine attığım linkteki Laptop 10 dakika sonra satıştan kaldırıldı. Bu olay daha bugün oldu. Her an her şey olabilir.

Peki 4500 liraya kadar bundan daha iyi bir öneriniz var mı? Kullanım amacım işte daha çok öğrenci işleri. Onun yanında CS:GO LoL gibi oyunları da ara sıra oynarim diyorum

Evet zaten ilk bu bilgisayarın üstünde duruyordum. Ama Huawei'deki IPS ekran ve malzeme kalitesi daha uzun götürür gibi bir düşünceye kapıldım. Yanılıyor muyum?

Bu ürünleri sadece mağazada gördüm. Haklı olabilirsiniz. Keşke bir mağazada ikisini yan yana koyup bakma şansı olsa ama sanırım Vatan'da Acer kalmamış bu ürünlerden

Korkunuz olmasın Türkiye'de maalesef hiçbir şeyin fiyatı düşmez. Ben de sipariş verdim, bence indirim bitmeden alın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı