rainingblood
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, öncelikle yeni bir bilgisayar almak istememin nedeni elimdeki bilgisayarın çok yavaş çalışması ve bölümüm gereği (Yönetim Bilişim Sistemleri) bazı programlarda (Ps, Visual Studio vs.) istediğim verimi alamamam. Huawei'nin bu modeli ise tasarım anlamında klavye ışıklandırması olmaması haricinde aşırı derecede hoşuma gitti, taşınması zor ve kaba bir notebook istemiyorum. Ama bu modelin sistem özellikleri olarak ihtiyacımı ne derecede karşılayacağından da pek emin değilim bu sebeple size danışmak istedim. Bunların dışında pek oyun oynayan biri olmamama rağmen yine de bu bilgisayarın hangi oyunları kaldırabileceğini de bilmek istiyorum.
Sizce bu notebook işimi görür mü ya da isteklerime uygun önerebileceğiniz başka bir notebook var mıdır?
Sitede açtığım ilk konu olduğu için eğer herhangi bir kuralı fark etmeden çiğnediysem hepinizden özür dilerim. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
Huawei Matebook D 15 AMD
Sizce bu notebook işimi görür mü ya da isteklerime uygun önerebileceğiniz başka bir notebook var mıdır?
Sitede açtığım ilk konu olduğu için eğer herhangi bir kuralı fark etmeden çiğnediysem hepinizden özür dilerim. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
Huawei Matebook D 15 AMD