Yeni aldığım Huawei Matebook D15 dizüstü bilgisayarımda iCloud uygulamasını açamıyorum. Apple Destek ile iletişime geçtim ama bir işe yaramadı. iCloud uygulaması beyaz ekran verip duruyor. Bana buradan yardımcı olabileceğiniz söylendi. Şimdiden teşekkür ederim.
Yeni aldığım Huawei Matebook D15 dizüstü bilgisayarımda iCloud uygulamasını açamıyorum. Apple destek ile iletişime geçtim ama bir işe yaramadı. iCloud uygulaması beyaz ekran verip duruyor. Bana buradan yardımcı olabileceğiniz söylendi. Şimdiden teşekkür ederim.
Met de app iCloud voor Windows heb je toegang tot foto's, bestanden, wachtwoorden en andere belangrijke informatie van je iPhone of andere Apple apparaten op je Windows-pc. iCloud-foto's • Open en bekijk je iCloud-foto's rechtstreeks in de app Microsoft Foto's. • Houd je fotobibliotheek...
Met de app iCloud voor Windows heb je toegang tot foto's, bestanden, wachtwoorden en andere belangrijke informatie van je iPhone of andere Apple apparaten op je Windows-pc. iCloud-foto's • Open en bekijk je iCloud-foto's rechtstreeks in de app Microsoft Foto's. • Houd je fotobibliotheek...