H Holdt Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #1 Merhaba acaba Huawei Matebook D15 i5 1135G7 işlemcili bilgisayara Hackintosh yapılabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2022
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.899 Çözümler 245 29 Ağustos 2022 #2 Holdt dedi: Merhaba acaba Huawei Matebook D15 i5 1135G7 işlemcili bilgisayara Hackintosh yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yapılabilir. Ama grafik kartı tanıtılır mı orası şüpheli. 10.nesil olsa tam takır tanıtılırdı.
Holdt dedi: Merhaba acaba Huawei Matebook D15 i5 1135G7 işlemcili bilgisayara Hackintosh yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yapılabilir. Ama grafik kartı tanıtılır mı orası şüpheli. 10.nesil olsa tam takır tanıtılırdı.
H Holdt Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #3 ReloadingData dedi: Yapılabilir. Ama grafik kartı tanıtılır mı orası şüpheli. 10.nesil olsa tam takır tanıtılırdı. Genişletmek için tıkla... Peki hackintosh kurulduğunda imassage facetime gibi özellikler çalışıyor mu ?
ReloadingData dedi: Yapılabilir. Ama grafik kartı tanıtılır mı orası şüpheli. 10.nesil olsa tam takır tanıtılırdı. Genişletmek için tıkla... Peki hackintosh kurulduğunda imassage facetime gibi özellikler çalışıyor mu ?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #4 Holdt dedi: Peki hackintosh kurulduğunda imassage facetime gibi özellikler çalışıyor mu ? Genişletmek için tıkla... Çalışır ama şöyle bir şey var, SMBIOS gerekli.
Holdt dedi: Peki hackintosh kurulduğunda imassage facetime gibi özellikler çalışıyor mu ? Genişletmek için tıkla... Çalışır ama şöyle bir şey var, SMBIOS gerekli.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.899 Çözümler 245 29 Ağustos 2022 #5 Holdt dedi: Peki Hackintosh kurulduğunda imazsage FaceTime gibi özellikler çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çalışırda grafik kartı sıkıntı olursa kullanamazsın çok takılır kasar.
Holdt dedi: Peki Hackintosh kurulduğunda imazsage FaceTime gibi özellikler çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çalışırda grafik kartı sıkıntı olursa kullanamazsın çok takılır kasar.
H Holdt Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #6 ReloadingData dedi: Yapılabilir. Ama grafik kartı tanıtılır mı orası şüpheli. 10.nesil olsa tam takır tanıtılırdı. Genişletmek için tıkla... Umut Nas dedi: Çalışır ama şöyle bir şey var, SMBIOS gerekli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Şuan aklımda tek sorun kaldı o da grafik kartını tanıtma olayında
ReloadingData dedi: Yapılabilir. Ama grafik kartı tanıtılır mı orası şüpheli. 10.nesil olsa tam takır tanıtılırdı. Genişletmek için tıkla... Umut Nas dedi: Çalışır ama şöyle bir şey var, SMBIOS gerekli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Şuan aklımda tek sorun kaldı o da grafik kartını tanıtma olayında
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.899 Çözümler 245 29 Ağustos 2022 #7 Holdt dedi: Teşekkürler. Şu an aklımda tek sorun kaldı o da grafik kartını tanıtma olayında Genişletmek için tıkla... Evet 10 nesil cihazlarda tanıtmıştım ama 11 nesilde tanıtılıyor mu bilmiyorum. Gerçi denedim ama ben tanıtamadım. Tanıtan varsa yazan olacaktır.
Holdt dedi: Teşekkürler. Şu an aklımda tek sorun kaldı o da grafik kartını tanıtma olayında Genişletmek için tıkla... Evet 10 nesil cihazlarda tanıtmıştım ama 11 nesilde tanıtılıyor mu bilmiyorum. Gerçi denedim ama ben tanıtamadım. Tanıtan varsa yazan olacaktır.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 29 Ağustos 2022 #8 Kurulur ama iGPU'yu hiçbir türlü tanıtamazsınız, donanım hızlandırma çalışmaz. Üstte söylendiği gibi takılmalar/donmalar olacaktır, kısaca laptop Hackintosh için uygun değil.
Kurulur ama iGPU'yu hiçbir türlü tanıtamazsınız, donanım hızlandırma çalışmaz. Üstte söylendiği gibi takılmalar/donmalar olacaktır, kısaca laptop Hackintosh için uygun değil.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #10 hypercricial dedi: Kurulur. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı gruptan ayrıldı. Onu nasıl tanıtacak?
hypercricial dedi: Kurulur. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı gruptan ayrıldı. Onu nasıl tanıtacak?