Huawei Matebook D15 macOS X Yosemite kurulur mu?

Merhaba ben Huawei Matebook D15 kullanıcısıyım. Huawei Matebook D15'e macOS X Yosemite kurabilir miyim? macOS lazımda.
Hocam sanırım sisteminiz desteklenmediği için Yosemite denemek istiyorsunuz. Desteklemiyorsa Big Sur daha iyi bende High Sierra, Sierra, Mojave ve Catalina denedim ama olmadı. Ama en son Big Sur denedikten sonra çalıştı.

AMD Radeon Vega 8 Mobile GFX
AMD Ryzen 3500U
8 GB RAM
Hocam sanırım sisteminiz desteklenmediği için Yosemite denemek istiyorsunuz. Desteklemiyorsa Big Sur daha iyi bende High Sierra, Sierra, Mojave ve Catalina denedim ama olmadı. Ama en son Big Sur denedikten sonra çalıştı.

Ben Big Sur daha yeni diye olmaz diyordum deneyeyim mi?

AMD Radeon Vega 8 Mobile GFX
AMD Ryzen 3500U
8 GB RAM
Hocam sisteminiz macOS'in hiçbiriyle uyumlu değil. Big Sur ile deneyebilirsiniz. Ama belki olmayabilir. Olursa da ekran kartının VRAM'inin sadece 7 MB gibi sayılarda olacağını bilin. Ve ekranlarda buglar gibi şeyler de olacaktır. Ama denemekten zarar gelmez.
Ben Big Sur daha yeni diye olmaz diyordum deneyeyim mi?
Evet Big Sur nedense çoğu desteklenmeyen ekran kartı ile boot etmesini sağlatıyor. İnternette cevabı olabilir bakabilirsiniz.

Hocam sisteminiz MacOS'in hiçbiriyle uyumlu değil. Big Sur ile deneyebilirsiniz. Ama belki olmayabilir. Olursa da ekran kartının VRAM'inin sadece 7 MB gibi sayılarda olacağını bilin. Ve ekranlarda buglar gibi şeyler de olacaktır. Ama denemekten zarar gelmez.

Hayır sadece basit bir işim var Bootcamp ile Windows kuracağım çift işletim sistemi olabilir mi ona göre deneyeceğimde macOS lazım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı