Merhaba arkadaşlar, Huawei Matebook D15 ürün gözüme çarptı nasıl kullanan var mı kullanan varsa yazarsa çok yardımcı olmuş olur. Ben de uzaktan eğitim canlı dersler Word Excel yani ofis programlarını kullanacağım işlerimi yapacağım çok ısınma olur mu? Donma kasma yapar mı? Uzun ömürlü olur mu benim için?
Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Huawei MateBook D15 Intel Core i3 10110U 8GB 256 GB SSD Windows 10 Home 15.6" Taşınabilir Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Kullanıma bağlı. Tutar da Pubg Mobile veya Witcher falan oynamaya kalkarsanız 1-2 yıla kadar bilgisayara veda edin. Fakat arkadaşların da söylediği gibi söylediğiniz şekilde kullanacaksanız 5-7 yıl gibi birşey götürür muhtemelen. Zaten iyi bir bilgisayar. Tek sıkıntısı 2 çekirdekli işlemciye sahip olması. O yüzden bu bilgisayar yerine Lenovo V14'ün Ryzen 5 5500U modeli daha iyi olur bence.
Kullanıma bağlı. Tutar da PUBG Mobile veya Witcher falan oynamaya kalkarsanız 1-2 yıla kadar bilgisayara veda edin. Fakat arkadaşların da söylediği gibi söylediğiniz şekilde kullanacaksanız 5-7 yıl gibi bir şey götürür muhtemelen. Zaten iyi bir bilgisayar. Tek sıkıntısı 2 çekirdekli işlemciye sahip olması. O yüzden bu bilgisayar yerine Lenovo V14'ün Ryzen 5 5500u modeli daha iyi olur bence.
Cevabınız için çok teşekkür ederim kusura bakmayın bir sorum daha olacak 2 çekirdekli oldu mu az mı en fazla kaç çekirdekli oluyor çekirdek işlemci gibi mi yani.
Cevabınız için çok teşekkür ederim kusura bakmayın bir sorum daha olacak 2 çekirdekli oldu mu az mı en fazla kaç çekirdekli oluyor çekirdek işlemci gibi mi yani.
Hocam çekirdek sayısı arttıkça işlemcinin çalışma hızı ve kapasitesi de o kadar fazla olur. Mesela 2 çekirdekli bir bilgisayar günlük kullanımda yeterli olur fakat fazla yüklenilirse bilgisayar yavaşlar, kasma donma vb. yaşanabilir. O yüzden 4 çekirdekli bir laptop bakmanızı öneririm. Benim attığım laptop da işlemci nesli bakımından kötü sayılır fakat işlemci çok güçlü olduğu için pek hissettireceğini düşünmüyorum.