Huawei Matebook D15 ne kadar eder?

xoceanx

Hectopat
Laptopumu satacağım için fiyat bandını öğrenmek istiyorum.
  • AMD Ryzen 5 3500U.
  • 8 GB RAM.
  • 256 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bilgi yok mu? Kutu, fatura, garanti ya da herhangi bir sorun

Laptopumu satacağım için fiyat bandını öğrenmek istiyorum.
  • AMD Ryzen 5 3500U.
  • 8 GB RAM.
  • 256 GB SSD.
Direkt olarak 2.el sitelerinden fiyatlara bakın bence kendi laptopunuz kondisyonuna garanti süresinin fazla veya az olmasına göre fiyatı daha yüksek veya az girebilirsiniz ama laptop normalde 9500 TL civarında diye biliyorum çiziği,bozuk bir yeri vs. yoksa garantiside daha 1 yıl varsa diye bir kabaca hesap yaparsak 7500 TL civarına gidebilir. Tabi kondisyonun çok iyi olması lazım

7500-8000 civarı baktım da. Garantisi bitecek 1 ay falan kaldı yani. Kondisyonu baya iyi. Her şeyi çalışıyor. Çiziği vs. yok.

7500-8000 civarı baktım da. Garantisi bitecek 1 ay falan kaldı yani.
6500-7000 e rahat rahat gider zaten çiziği vs. yok diyorsunuz işlemciden anladığım kadarıyla d15 in eski sürümü sanırım

6000 maximum derim ben. Arkadaşların dediği gibi 7000'e hele hele 8000'e sıfır daha iyileri bulunur.

6000'e veren yok. Baktım.

Veren yok da satabileceklerini de sanmıyorum sizin dediğiniz fiyatlara. Ya bilmeyen birisi alırsa diye olta atıyorlar. Dediğim gibi aynı fiyatlara sıfır muadilleri varken neden insanlar 2 yıllık laptop alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…