Huawei Matebook D15 Ryzen R7 4700U beklenir mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Huawei Matebook 15 almak istiyorum. Ama R7 4700U ne zaman çıkacak? Beklemeli miyim? Aralarında ne gibi bir performans farkı olur? 3500U'lu versiyonunu almak mantıklı mıdır? Çıkan 4700U'nun fiyatı nasıl olur?

Arada bariz gözle görülür bir fark var. Bütçeniz varsa R7 4700U bekleyin. Çok iyi bir işlemci. 8 Core 8 thread 4.1 GHz 15W ile çıkmak demek laptop hiç ısınmaz demek. Çok iyi bir seçim olur bütçe varsa. Türkiye'de bilmem ama bizim buranın fiyatına göre belirttiğiniz laptop 7200KR TL'ye çevirince 6044, 85 TL. Bütçe varsa bekleyin derim render performansı süper olur bu işlemcinin.

1.png
2.png

Arkadaşlar merhaba Huawei Matebook 15 almak istiyorum. Ama R7 4700U ne zaman çıkacak? Beklemeli miyim? Aralarında ne gibi bir performans farkı olur? 3500U'lu versiyonunu almak mantıklı mıdır? Çıkan 4700U'nun fiyatı nasıl olur?

Valla ülkede her an dolar fırlayabilir, stok bitebilir. Biz de Huawei ekibinde olmadığımız için çıkıp çıkmayacağını bilemeyiz :) Yani burada kimse bunun cevabını veremez ama alternatif olarak piyasaya Ryzen 4000'li laptoplar gelmeye başladı, çok güçlü ve tasarruflular. Onları bakabilir veya yeni modelleri bekleyebilirsiniz. 4600H, 4700U, 4800U falan efsane işlemciler.

Son düzenleme:
Beklemeli miyim? Aralarında ne gibi bir performans farkı olu
3500u tavsiye etmem berbat bir işlemci.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı