Huawei Matebook D15 SSD yükseltmesi tavsiyesi

enisyldz_21

Yoctopat
Daha fazla  
Huawei Matebook D15 128 GB depolama AMD Ryzen 5 5500 işlemci bilgisayar var. Bilgisayarda yer kalmadıgı için SSD yükseltmesi yapmak istiyorum. Almam gereken yani laptopuma uyumlu SSD'yi söyler misiniz? 500GB veya 1 TB olabilir fiyatı eğer uyarsa. Bir de ben bu laptopta Valorant'ı oynayabiliyorum acaba başka hangi oyunları kaldırabilir? Mesela GTA 5'i düşük ayarlarda oynayabilir miyim bu laptopta?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende Ryzen 7 3700U 8 GB RAM 512 GB versiyonu var orta yüksek arası ayarlarda 40-45 FPS arası oynayabiliyorum. Düşük ayarlarda rahatlıkla oynarsınız yani.

Hocam bende Ryzen 7 3700U 8 GB RAM 512 GB versiyonu var orta yüksek arası ayarlarda 40-45 FPS arası oynayabiliyorum. Düşük ayarlarda rahatlıkla oynarsınız yani.

Bu arada bu bilgisayarda RDR 2'yi bitirdim düşük orta ayarlarda texture quality yüksekti sadece. CS 2 de en düşük ayarlar 1024x768 de 60 FPS oynayabiliyorum. GTA 4'ü bitirdim, ETS 2 oynatıyor orta yüksek ayarlarda yani yeni çıkmayan çoğu oyunu düşük ayarlardada olsa oynatır hocam.

Laptopun model numarasını yazın. D15 her sene üretilen bir model.
BoM-WDQ9 modeli

Bu arada bu bilgisayarda RDR 2'yi bitirdim düşük orta ayarlarda texture quality yüksekti sadece. CS 2 de en düşük ayarlar 1024x768 de 60 FPS oynayabiliyorum. GTA 4'ü bitirdim, ETS 2 oynatıyor orta yüksek ayarlarda yani yeni çıkmayan çoğu oyunu düşük ayarlardada olsa oynatır hocam.
eyvallah hocam bana zaten valo cs gta5 gireyim yeter

Technopat Haberler

Geri
Yukarı