Huawei Matebook D15 SSD yükseltmesi tavsiyesi

enisyldz_21

Yoctopat
Daha fazla  
Huawei Matebook D15 128 GB depolama AMD Ryzen 5 5500 işlemci bilgisayar var. Bilgisayarda yer kalmadıgı için SSD yükseltmesi yapmak istiyorum. Almam gereken yani laptopuma uyumlu SSD'yi söyler misiniz? 500GB veya 1 TB olabilir fiyatı eğer uyarsa. Bir de ben bu laptopta Valorant'ı oynayabiliyorum acaba başka hangi oyunları kaldırabilir? Mesela GTA 5'i düşük ayarlarda oynayabilir miyim bu laptopta?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende Ryzen 7 3700U 8 GB RAM 512 GB versiyonu var orta yüksek arası ayarlarda 40-45 FPS arası oynayabiliyorum. Düşük ayarlarda rahatlıkla oynarsınız yani.

Hocam bende Ryzen 7 3700U 8 GB RAM 512 GB versiyonu var orta yüksek arası ayarlarda 40-45 FPS arası oynayabiliyorum. Düşük ayarlarda rahatlıkla oynarsınız yani.

Bu arada bu bilgisayarda RDR 2'yi bitirdim düşük orta ayarlarda texture quality yüksekti sadece. CS 2 de en düşük ayarlar 1024x768 de 60 FPS oynayabiliyorum. GTA 4'ü bitirdim, ETS 2 oynatıyor orta yüksek ayarlarda yani yeni çıkmayan çoğu oyunu düşük ayarlardada olsa oynatır hocam.

Laptopun model numarasını yazın. D15 her sene üretilen bir model.
BoM-WDQ9 modeli

Bu arada bu bilgisayarda RDR 2'yi bitirdim düşük orta ayarlarda texture quality yüksekti sadece. CS 2 de en düşük ayarlar 1024x768 de 60 FPS oynayabiliyorum. GTA 4'ü bitirdim, ETS 2 oynatıyor orta yüksek ayarlarda yani yeni çıkmayan çoğu oyunu düşük ayarlardada olsa oynatır hocam.
eyvallah hocam bana zaten valo cs gta5 gireyim yeter

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı