Huawei Matebook D16 - 12700H modeli için Linux önerisi

Daha fazla  
Herkese merhaba, öncelikle. Bu model için bir Linux dağıtımı arıyorum. Tüm driver'ların sorunsuz çalıştığı bir dağıtım istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Windows'un şarj performansından memnun değilim Linux ile bu sorunu çözebileceğimi düşünüyorum. Bu yüzden, şarj performansını arttırabilecek ve aynı zamanda kullanıcı dostu bir dağıtım olursa güzel olur.

Son düzenleme:
Başlangıç için Zorin OS öneririm. Ayrıca Linux'ta pil performansını arttırmak için TLP ile TLP-UI öneririm, bir kaç ayar ile çok daha iyi bir pil ömrü alınabiliyor. Ayrıca driver konusunda hiçbir Linux dağıtımında sorun yaşayacağınızı sanmam.

Biraz araştırdım. Ancak pil performansının düştüğüne dair testler yapan insanlar olmuş. O yüzden şuan da geçip geçmeme konusunda çok emin olamadım.

Biraz araştırdım. Ancak pil performansının düştüğüne dair testler yapan insanlar olmuş. O yüzden şuan da geçip geçmeme konusunda çok emin olamadım.
Ben bizzat kendim ölçtüm, Linux'ta gereksiz servis olmadığından daha uzun pil süresi veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…