Huawei Matebook D16 alınır mı?

Bütçe
7000₺
Kendi sitesinden alsaydınız keşke hocam. ön sipariş verene sırt çantası ve mouse hediye ediyorlardı ve 200 tl bir indirim sağlıyorlardı 7,800 e geliyordu. 200 tl te üye olduğum için kupon verdi bana 7600 e indi fiyatı

taksit seçeneği azdı hocam, o sebepten ötürü hepsiburada'yı tercih etmek zorunda kaldım
Hocam mesajınızdan sonra Hepsiburada'nın sitesine baktım ve ordada aynı hediyelerin verildiğini gördüm. Konuya dair hepsiburada müşteri hizmetleriyle görüştüm şimdi işleme koydular hediyelerde gönderiliyor. Eğer benim gibi hepsiburada üzerinden sipariş geçmiş olan arkadaşlar varsa ve hediyeler ellerine ulaşmadıysa müşteri hizmetleri yardımcı oluyor, görüşün derim. Laptop yarın gibi elime ulaşıcak sanırım, ufak bir inceleme yazısı paylaşıcam artık Sizin elinize ulaştı mı cihaz?

Son düzenleme:

Hocam deneyimlerinizi yazar mısınız Photoshop, Render gibi işleriniz oldu mu performansı nasıl ve kaç saniyede açılıyor?

Hocam nasıl PC?

Merhaba. Bilgisayarı kullanmaya başladınız mı?
Adobe Photoshop, Adobe Premier, Davinci Resolve gibi uygulamaları rahat bir şekilde kullanabilir mi?

Bu söylediklerinizi neden yapmasın ki? Söyledikleriniz bilgisayara ağır yük oluşturacak programlar değil. Matebook d16'da çok güçlü bir işlemci mevcut. +m2 ssd ve 16 gb ram müthiş hızlı. Düşündüğünüzden çok daha fazlasını karşılar. Bir çok oyunu atığını da belirteyim arkadaşlar. Bu fiyatlara gözünüz kapalı alabilirsiniz.
Merhaba. Bilgisayarı kullanmaya başladınız mı?
Adobe Photoshop, Adobe Premier, Davinci Resolve gibi uygulamaları rahat bir şekilde kullanabilir mi?
Bu söylediklerinizi neden yapmasın ki? Söyledikleriniz bilgisayara ağır yük oluşturacak programlar değil. Matebook d16'da çok güçlü bir işlemci mevcut. +m2 ssd ve 16 gb ram müthiş hızlı. Düşündüğünüzden çok daha fazlasını karşılar. Bir çok oyunu atığını da belirteyim arkadaşlar. Bu fiyatlara gözünüz kapalı alabilirsiniz.

Alınır.
Kalitelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…