Furkan Cft Femtopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #11 kakarakukurukikiri dedi: A15'te bu cihaz kadar uzun ekran süresi alamazsın. AMD ve Intel farkı modelden modele değişir. Genişletmek için tıkla... Oyun performansı olarak hangisi daha iyi.
kakarakukurukikiri dedi: A15'te bu cihaz kadar uzun ekran süresi alamazsın. AMD ve Intel farkı modelden modele değişir. Genişletmek için tıkla... Oyun performansı olarak hangisi daha iyi.
kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Kasım 2024 #12 Furkan Cft dedi: Oyun performansı olarak hangisi daha iyi. Genişletmek için tıkla... A15 tabii ki de soru mu bu ekran kartı var. Bütçen daha yüksek olsa ve uzun ekran süresi + oyun oynamak istiyorsan İntel Ultra 2. nesile bak derdim.
Furkan Cft dedi: Oyun performansı olarak hangisi daha iyi. Genişletmek için tıkla... A15 tabii ki de soru mu bu ekran kartı var. Bütçen daha yüksek olsa ve uzun ekran süresi + oyun oynamak istiyorsan İntel Ultra 2. nesile bak derdim.
Furkan Cft Femtopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #13 kakarakukurukikiri dedi: A15 tabii ki de soru mu bu ekran kartı var. Bütçen daha yüksek olsa ve uzun ekran süresi + oyun oynamak istiyorsan Intel Ultra 2. nesile bak derdim. Genişletmek için tıkla... Peki abi ASUS markası tutulan bir markamı sonradan sorun çıkartır mı özellikle TUF A15.
kakarakukurukikiri dedi: A15 tabii ki de soru mu bu ekran kartı var. Bütçen daha yüksek olsa ve uzun ekran süresi + oyun oynamak istiyorsan Intel Ultra 2. nesile bak derdim. Genişletmek için tıkla... Peki abi ASUS markası tutulan bir markamı sonradan sorun çıkartır mı özellikle TUF A15.
kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Kasım 2024 #14 Kendi bilgisayarım zaten Asus fakat bu fiyata başka iyi alternatifler olabilir.