emre topal Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 27 20 Şubat 2024 #1 SSD veya HDD modeli Samsung 970 EVO 500 GB NVMe SSD Ekran kartı Intel UHD Graphics İşlemci i5 12450H Intel i5 12450H işlemciye sahip 8 GB RAM'li bir Huawei Matebook D16 aldım. macOS kurmak onu kullanmak istiyorum. Mümkün müdür? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi Sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2024
Intel i5 12450H işlemciye sahip 8 GB RAM'li bir Huawei Matebook D16 aldım. macOS kurmak onu kullanmak istiyorum. Mümkün müdür? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi Sosyaller.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 20 Şubat 2024 #2 Kurman mümkün, kullanman mümkün değil. Dahili grafik birimin desteklenmiyor. Donanım hızlandırma çalışmayacaktır. İyi forumlar. Artı 0 Eksi
Kurman mümkün, kullanman mümkün değil. Dahili grafik birimin desteklenmiyor. Donanım hızlandırma çalışmayacaktır. İyi forumlar.
KS KS emre topal Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 27 20 Şubat 2024 #3 tristessehivernale dedi: Kurman mümkün, kullanman mümkün değil. Dahili grafik birimin desteklenmiyor. Donanım hızlandırma çalışmayacaktır. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam donanım hızlandırma tam olarak ne işe yarıyor, bilgilendirebilir misiniz? macOS hakkında pek bir bilgiye sahip değilim. Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: Kurman mümkün, kullanman mümkün değil. Dahili grafik birimin desteklenmiyor. Donanım hızlandırma çalışmayacaktır. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam donanım hızlandırma tam olarak ne işe yarıyor, bilgilendirebilir misiniz? macOS hakkında pek bir bilgiye sahip değilim.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 20 Şubat 2024 #4 @emre topal Windows 7'de ekran kartı sürücünün olmadığını düşün. Hiçbir iş yapamazsın. Artı 0 Eksi
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 22 Şubat 2024 #5 emre topal dedi: Hocam donanım hızlandırma tam olarak ne işe yarıyor, bilgilendirebilir misiniz? macOS hakkında pek bir bilgiye sahip değilim. Genişletmek için tıkla... macOS'a özel bir şey değil genel olarak. @tristessehivernale basitçe anlatmış ama. Detaylı bilgi istiyorsan: Hardware acceleration - Wikipedia en.wikipedia.org Quartz Extreme - Vikipedi tr.wikipedia.org Core Image - Wikipedia en.wikipedia.org Artı 0 Eksi
emre topal dedi: Hocam donanım hızlandırma tam olarak ne işe yarıyor, bilgilendirebilir misiniz? macOS hakkında pek bir bilgiye sahip değilim. Genişletmek için tıkla... macOS'a özel bir şey değil genel olarak. @tristessehivernale basitçe anlatmış ama. Detaylı bilgi istiyorsan: Hardware acceleration - Wikipedia en.wikipedia.org Quartz Extreme - Vikipedi tr.wikipedia.org Core Image - Wikipedia en.wikipedia.org
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.197 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #6 Sistem uyumsuz maalesef. Artı 0 Eksi