Huawei Matebook E Hızlı Şekilde Nasıl Satılır?

Mr. MR

Hectopat
Daha fazla  
Huawei Matebook E cihazımı iş amaçlı çizim yapmak için kullandım, çok az kullandım Wacom tabletim de var çünkü. Garantisi devam ediyor. Ölücülere satmak istemiyorum, nasıl satabilirim?

Ne düşünüyorsunuz? En hızlı nasıl satabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı abartmadan koyarsanız ilan sitelerine alan elbet çıkacaktır. Çok acelem var diyorsanız da fiyat kıracaksınız.

17 bin nakit veririm.
18.500'e satıyorum yanında usb 8in1hub, mouse, kalem ile birlikte. Ekstradan DP dönüştürücü de, usb hub ve dp dönüştürücü kendi başına 740 lira tuttu zaten, gerçekten temiz cihaz 17 az biraz daha çıkabilirsen senindir

Ölücüler olmasa Apple dışındaki hiçbir cihazı satamayız. iPad olsa 2 günde satardın ama Huawei vs çok ucuz değilse zor.
Ben de kendi cihazımı öldürdüm zaten, 18.500'e verdim ilanı ama 11'e isteyen çıktı Bu öldürmek değil, öldürüp gömmek

Ölücü şekilde değil de hakkıyla bir fiyat kırman gerekiyor yoksa kim neden alsın zaten.
Katılıyorum, ekstralarıyla birlikte düşürdüm ₺18.500'e, ihtiyacı olan birine satmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…