BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 23 Kasım 2021 #1 İndirimi gördüm hemen paylaşım dedim. Ultrabook arayışında olanlar için güzel bir fırsat. HUAWEI Turkey HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın. shop.huawei.com
İndirimi gördüm hemen paylaşım dedim. Ultrabook arayışında olanlar için güzel bir fırsat. HUAWEI Turkey HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın. shop.huawei.com
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.081 Makaleler 14 Çözümler 129 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 23 Kasım 2021 #2 Fiyat i5-1135G7 için geçerli, alacak arkadaşın bilgisine.