Huawei Matebook X Pro 2021 nasıldır?

Feonir

Hectopat
Linkteki ürünü almak istiyorum. Ufak video montajı felan yapacağım. Adobe Premiere Pro gibi. İnce, hafif olması benim için önemliydi. Bu bilgisayar bayağı hoşuma gitti. Sizce alınır mı? Nasıldır? İşimi görür mü?

Linkteki ürünü almak istiyorum. Ufak video montajı felan yapacağım. Adobe Premiere Pro gibi. İnce, hafif olması benim için önemliydi. Bu bilgisayar bayağı hoşuma gitti. Sizce alınır mı? Nasıldır? İşimi görür mü?
Değmez. Macbook alabilirsiniz.

Öğrenciyseniz veya öğrenci ya da eğitimci tanıdığınız varsa Apple öğrenci indiriminde AirPods veriliyor şu an. 16 GB RAM'li ve 512'lik M1 MacBook Air ile AirPods Pro'yu 16 Bin TL'ye alabilirsiniz.

Macbook düşünmüyorum maalesef. İşletim sistemi Windows olan bir bilgisayar düşünüyorum. Bu işimi görür mü onu merak ediyorum. Yoga ya bakacağım.

Macbook düşünmüyorum maalesef. İşletim sistemi Windows olan bir bilgisayar düşünüyorum. Bu işimi görür mü onu merak ediyorum. Yoga ya bakacağım.
MSI PRESTIGE 14 EVO A11M-499TR Dizüstü Bilgisayar, 14 FHD, Core i7-1185G7, 16GB RAM, 1TB SSD, UMA, Windows 10 MSI PRESTIGE 14 EVO A11M-499TR Dizüstü Bilgisayar, 14 FHD, Core i7-1185G7, 16GB RAM, 1TB SSD, UMA, Windows 10 : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Sonradan gördüm ısınma sorunu varmış.

Teşekkür ederim. Peki linkini koyduğum işimi görür mü onu merak ediyorum. Yani macbook düşünmüyorum. Bu bilgisayar da son derece şık. Dibim düştü desem yeridir. Değmesi pek önemli değil. İş bilgisayarı kasasında gaming işlemcili, harici ekran kartlı bir şey de alabilirim ama bildiğim kadarıyla onların kasası yeterli soğutmaya sahip değildir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı