HUAWEI MatePad 10.4 İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
HUAWEI MatePad 10.4 2022

HUAWEI, her bütçeye ve kullanım amacına uygun tablet modellerini sunmaya devam ediyor. İlk kez 2020 yılında piyasaya sürülen HUAWEI MatePad 10.4 modeli bu sefer yenilenerek 2022 yılına ayak uydurdu. Donanımı ve yazılımı da baştan aşağı yenilenen tablet neler sunuyor? Gelin birlikte bakalım. HUAWEI MatePad 10.4 Özellikleri İlk defa 2020 yılında kullanıcıların beğenisine sunulan HUAWEI MatePad […]

Devamı: HUAWEI MatePad 10.4 İncelemesi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

İstediği kadar donanım koysunlar Google olmaz ise hiçbir işe yaramaz. APKPure'den APK indircekmişim incelemede öyle yazıyor :D kaset takma yeri varsa daha iyi olur.

Tablet güzel, donanımıda güzel, ekran mükemmel ama içine Windows XP kursan daha fazla iş yapar. YouTube için bile eziyet cekmek gerek.

Şuna vereceğim paraya aynı seviyede Google hizmetlerini içeren bir tablet alırım.

Teknolojide fanboyluk olmaz. HarmonyOS gelecek tarihin symbian OS işletim sistemidir.

İstediği kadar donanım koysunlar Google olmaz ise hiçbir işe yaramaz. APKPure'den APK indircekmişim incelemede öyle yazıyor :D kaset takma yeri varsa daha iyi olur.

Tablet güzel, donanımıda güzel, ekran mükemmel ama içine Windows XP kursan daha fazla iş yapar. YouTube için bile eziyet cekmek gerek.

Şuna vereceğim paraya aynı seviyede Google hizmetlerini içeren bir tablet alırım.

Teknolojide fanboyluk olmaz. HarmonyOS gelecek tarihin symbian OS işletim sistemidir.

Dediğiniz çok saçma bir şey iPhone telefonlarda Play Store yok alınmaz demek ile aynı durum.

YouTube yok demedim?
YouTube izlemiyorum?
App Gallery diye bir uygulama var?

Sen izlemiyorsun ama kimse izlemeyecek diye bir şey yok. Google tarafında olan birçok uygulama yok. Savunmana gerek yok. İnsanlar Huawei aygıtlarına EBA bile yükleyemiyor.

Bugün Gmail ve YouTube kullanmayan bir insan yoktur diye düşünüyorum, pardon sen hariç.

Birçok yenilikçi özellik ( Google Pay gibi) yok.

Birbirinize Bluetooth ile APK atarsınız 👌

Sana mutluluklar dilerim :)

Sen izlemiyorsun ama kimse izlemeyecek diye bir şey yok. Google tarafında olan birçok uygulama yok. Savunmana gerek yok. İnsanlar Huawei aygıtlarına EBA bile yükleyemiyor.

Bugün Gmail ve YouTube kullanmayan bir insan yoktur diye düşünüyorum, pardon sen hariç.

Birçok yenilikçi özellik ( Google Pay gibi) yok.

Birbirinize Bluetooth ile APK atarsınız 👌

Sana mutluluklar dilerim :)
Hocam sizce hala alınmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı