Huawei MatePad 11.5 2025 vs Samsung Tab S10FE

arifenesk

Hectopat
Okul ders vb. işler için tablet almayı düşünüyorum. Samsung ve Huawei arasında kaldım. Gerek kalem gerek ekran özellikleri bakımından hangi tablet işimi görür?

Huawei özellik bakımından daha zengin duruyor ama Google servisleri emülatör aracılığıylan kullanabiliyorsun bu da stabile sorunu yaratıyor, güncelleme konusunda 2023 sürümünu kullanıyorum ve güvenlik güncellemesi dışında hiç güncelleme gelmiyor, Samsung da DeX modu var klavye ve fare ile PC gibi kullanabilirsin kıscası Samsung daha kullanışlı olur.

Normalde tablet kullan biri degilim ama kalemle not alma vesaire şeyleri kullanmak istiyorum Huaweinin PaperMatte ekrani kullanış olarak daha mantıklı geliyor. Google servisleri ise onceden Huawei P40 Lite kullanırken zorlandiyordum yine aynısı olacaksa hic almaya yeltenmem Huaweiyi

Normalde tablet kullan biri degilim ama kalemle not alma vesaire şeyleri kullanmak istiyorum Huawei'nin PaperMatte ekrani kullanış olarak daha mantıklı geliyor. Google servisleri ise onceden Huawei P40 Lite kullanırken zorlandiyordum yine aynısı olacaksa hiç almaya yeltenmem Huawei'yi.

Ekran konusunda Huawei daha iyi ama Huawei'nin servisleri kullanışlı değil bir de Samsung da kutudan kalem ile çıkıyor, Google servisleri emülatör ile kullandığın için güncelleme yaparken bende uygulamadan çıkınca hata veriyordu.

Okul ders vb. işler için tablet almayı düşünüyorum. Samsung ve Huawei arasında kaldım. Gerek kalem gerek ekran özellikleri bakımından hangi tablet işimi görür?
Bende ikisi arasında kaldım ve daha karar veremedim Samsung 7 yıl güncelleme garantisi veriyor ama Huawei tarafında çok memnun olanlar var ama memnun olmayan kitle de çok fazla siz hangisini tercih ettiniz? Birde Mipad7 iyi diyorlar bunun hakkında bir fikriniz var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı