Huawei MatePad 11.5 6 + 128 alınır mı?

Bottom G

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, öğrenciyim ve bu tableti Huawei'nin kendi sitesinden 3 taksit şeklinde almayı planlıyorum hediyelerinden dolayı, normalde 8 + 128 almayı isterdim ama klavye falan da ekleniyor kendi kendine ve fiyat 14K ya kadar uzanıyor, ben ise 10.5k ya kapatmak istiyorum ama bu 6 GB RAM bana gelecekte kasma donma gibi sıkıntılar yapma şansı var mı? A9+ kullanıyordum normalde ama artık kasmasına dayanamıyorum ve kalem desteği yok, yardımcı olursanız çok sevinirim. Aksi taktirde para saklayıp 14K biriktireceğim.

Merhaba Huawei Matepad 11.5 8gb 128gb 11.5" Tablet Klavye Uzay Grisi ( Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları taksit imkanı var galiba.

O daha mantıklı RAM sorun çıkarmaz çok.

Bilemiyorum hocam. A9+ bana travma yaşattı, kimse almasın aldırmasın, belki de hiçbir sıkıntısı olmayan bir tablet bu ama almaya korkar hale geldim. Giriş seviyesi cihazlardan uzak durun.

Bilemiyorum hocam. A9+ bana travma yaşattı, kimse almasın aldırmasın, belki de hiçbir sıkıntısı olmayan bir tablet bu ama almaya korkar hale geldim. Giriş seviyesi cihazlardan uzak durun.
Evet kalemle 10500 ise alınır. Bende Bir üst modeli olan Air var. Sorularınızı alabilirim.

Evet kalemle 10500 ise alınır. Bende bir üst modeli olan Air var. Sorularınızı alabilirim.

Ustam satın aldım, dediğim gibi 6 GB RAM oldugundan dolayı tek korkum kasması, yarın elime ulaşacak umarım.

Ustam satın aldım, dediğim gibi 6 GB RAM oldugundan dolayı tek korkum kasması, yarın elime ulaşacak umarım.
Hiçbir sıkıntısı olmaz. Huawei, samsung gibi ağır yazılımı olan bir cihaz değildir. Ben şu ana kadar tabletimde hiçbir sıkıntı görmedim. Ama oyun oynayacaksanız önermem.

Hiçbir sıkıntısı olmaz. Huawei, Samsung gibi ağır yazılımı olan bir cihaz değildir. Ben şu ana kadar tabletimde hiçbir sıkıntı görmedim. Ama oyun oynayacaksanız önermem.

Pek oyun oynamam doğrusu, dizi film ayrıyeten not için alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…