Huawei MatePad 11.5 alınır mı?

Bende 11 var, 11.5 alacaktım sırf ekranı ips diye 11 aldım. Vatan bilgisayarda iksini de bayağı denemiştim pek bir farkları yok zaten çok kaliteli ürünler çok memnunum şahsen. Klavye ve kalemi ekstra alman lazım.

Buradan alırsanız klavye dahil, kalem de eklemek isterseniz yarı fiyata iniyor hiçbir yerde o fiyata bulamazsınız. Ekstradan 450 tl de indirim kuponu ekleyebiliyorsunuz sepette.

TV reklam ürünüymüş. O yüzden uygun fiyatı. Ona dikkat edin.

Hocam peki benim attığım 6 gb ram olanı sanırım. 8 gb ile arasında çok fark varmıdır?

TV reklam ürünüymüş. O yüzden uygun fiyatı. Ona dikkat edin.
TV reklam ürünü olmasında bir sıkıntı var mı?

Hocam peki benim attığım 6 gb ram olanı sanırım. 8 gb ile arasında çok fark varmıdır?

8 gb her açıdan daha iyi olur. Bütçeniz 11k olursa 6 ay ekran garantisi + kalem + klavye ile 8gb ramli versiyonunu alabilirsiniz ben öyle yapmıştım.

Outlet ürün gibi. Yani paketi açılmış. Kurulumu vs. yapılmış olabilir. TV reklamlarında kullanılmış anlamına gelir. Tabi satışa koymadan sıfırlamışlardır muhtemelen.

8 gb her açıdan daha iyi olur. Bütçeniz 11k olursa 6 ay ekran garantisi + kalem + klavye ile 8gb ramli versiyonunu alabilirsiniz ben öyle yapmıştım.
Hocam s9 fe plus ile Huawei arasında kaldım bilgin varsa hangisi daha iyidir?

Hocam s9 fe plus ile Huawei arasında kaldım bilgin varsa hangisi daha iyidir?
Hocam merhaba. Uzun zamandır bende araştırıyorum da vaktiniz varsa hangisini aldınız? Nelere göre seçtiniz ve aldığınız cihazla alakalı deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…