Huawei MatePad 11.5 alınır mı?

Yigiterkk

Hectopat

Okul için almayı düşünüyorum. Yanında klavye ve kalem hediye olması beni cezbetti.
Sizce almak mantıklı mı?
Google uygulamalarını gbox adlı uygulama ile kullanabiliyormuşuz ileride kullanamama gibi bir sorun yaşar mıyım?

Ben de biraz önce bununla ilgili bir konu açmıştım, gelecek yorumları merak ediyorum ama kendi yorumumu yapacak olursam sanırım Tab S9 FE varken bu alınmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi konumda her 2 cihazla ilgili internetteki gözlemlerimi paylaştım.

Attığınız model işlemci olarak düşük kalıyor biraz fakat kalem manyetik yapışıyor. Air modeli biraz daha mantıklı bana göre.

Matepad Air alın bu model o kadar iyi değil.
Tab S9 FE özelliklerine baktınız mı? İşlemci alev topu üstüne üstlük ekran TFT Matepad Air'in ve 11.5S'in yanından bile geçemez Tab S9 FE. (11.5S modelinin ekranı da TFT LCD fakat işlemci ve papermatte edition olması Tab S9 FE ye göre üstün kılıyor kendini.)

Arkadaşlar şimdi ben bir bilgilendirme yapayım başka arkadaşlar mağdur olmasın. Şimdi Vatan Bilgisayar kirint80 diye adı sanı bilinmeyen bir işlemciye sahip MatePad 11.5 cihazı internet siteleri ve mağazalarında Snapdragon 7 gen 1 olarak satıyor. Ben Huawei aradım emei numarası verdim kontrol edin dönüş sağlayın diye ve cihazın Kirin işlemci olduğunu söylediler. Vatan Bilgisayar tarafı bilerek veya bilmeyerek şu an insanlara Kirin islemcili tableti Snapdragon diye satıyor bu benim yaşadığım başka var mı bilemem. Benchmark CPU-Z gibi programlarda hep Kirin işlemci olarak görünüyor test ettim. Mağazaya gidip ben bu ürünü aldım sizden bu beyan ettiğiniz özelliklere dayanarak bana bu özelliklerdeki cihazınızı sattığınız getirin diye bakalım ne olacak iade etmeyeceğim bana sattıkları iddia ettikleri özellik bileşenlere sahip tableti elime vermelerini bekliyorum. Dilekçe ile mağazaya başvuracağım. Yani durum bu siz siz olun dikkatli olun bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…