Sizce bu tablet alınır mı? Huawei MatePad 11.5 (2023) Tablet (6 GB / 128 GB)
Net alınır. Tek kötü yanı kalemi manyetik değil kabloyla şarj oluyor ama çok sorun değil.
Kanka Google Play Store var, genel olarak her uygulama var ama oyun kısmında nedenini bilmiyorum bazı oyunlar Play Store'da yok. Dediğin oyunlara baktım var.
Donanım olarak evet en iyisi bu. Arayüz olarak en iyisi mi bilmiyorum ama çok iyi. HarmonyOS'da çok iyi optimize edilmiş her anlamda. Tek eksisi Google servisleriydi ama artık çok rahat kullanıyorsun Google servislerini. Eskiden sıkıntıydı o yüzden üzerine yapıştı Huawei'nin YouTube'a girilemiyor diye. Artık sorunsuz kullanılıyor. Ben 5 senedir MatePad 11 kullanıyorum bu arada.
Knk hala niye kullanıyorsun garantiye ver şunu elinde patlayacakAlınmaz tableti alalı 1 ay oldu dokumatik basmamazlık yapıyor, gbox tan atıyor bazen (google da film izlerken YouTube da video izlerken fln) ve tablet yamuk duruyor arastırdım yamukluk pil şiştiği içinmiş şarjda oynamıyorum orjinal şarj aleti dışında şaej aleti takmadım daha 1 aylık tablete böyle saçma sapan sorunlar var tabletin tek iyi özelliği işlemcisi oyunlarda kasma fln yapmıyor şimdiki aklım olsa samsungun moddelerinden alırdım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.