Ford_Courier Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #1 Soru yukarıda, uyumsuz ise 2. nesil kalemin stoğunu bekleyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2024
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #2 Ford_Courier dedi: Soru yukarıda, uyumsuz ise 2. nesil kalemin stokunu bekleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Destekler ama kalemin şarj aletli paketini almak zorundasınız. Tabletinizin manyetik kalem yapıştırma yeri yok maalesef. Artı 0 Eksi
Ford_Courier dedi: Soru yukarıda, uyumsuz ise 2. nesil kalemin stokunu bekleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Destekler ama kalemin şarj aletli paketini almak zorundasınız. Tabletinizin manyetik kalem yapıştırma yeri yok maalesef.
KS KS Ford_Courier Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #3 Radeon RX 5500M dedi: Destekler ama kalemin şarj aletli paketini almak zorundasınız. Tabletinizin manyetik kalem yapıştırma yeri yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Artı 0 Eksi
Radeon RX 5500M dedi: Destekler ama kalemin şarj aletli paketini almak zorundasınız. Tabletinizin manyetik kalem yapıştırma yeri yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
lFerhat Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #4 Merhaba aldınız mı bende kalem alıcam da Artı 0 Eksi
KS KS Ford_Courier Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #5 lFerhat dedi: Merhaba aldınız mı bende kalem alacağım da. Genişletmek için tıkla... Almadım almamda muhtemelen bir anlık heves geldi geçti onun yerine PC'ye SSD ya da kasa alacağım. Artı 0 Eksi
lFerhat dedi: Merhaba aldınız mı bende kalem alacağım da. Genişletmek için tıkla... Almadım almamda muhtemelen bir anlık heves geldi geçti onun yerine PC'ye SSD ya da kasa alacağım.
M memin05_06 Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #6 Bende 3.nesil kalemi aldım ancak şarj edemiyorum. acaba şarj aletini bulabilir miyiz? Artı 0 Eksi
KS KS Ford_Courier Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #7 memin05_06 dedi: Bende 3.nesil kalemi aldım ancak şarj edemiyorum. Acaba şarj aletini bulabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Piyasada bulunur. Artı 0 Eksi
memin05_06 dedi: Bende 3.nesil kalemi aldım ancak şarj edemiyorum. Acaba şarj aletini bulabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Piyasada bulunur.