Huawei MatePad 11.5 tablete Android yüklenebilir mi?

abdulcanbaz

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Huawei MatePad 11.5 aldım fakat çok pişman oldum. Üstünden 1.5 ay da geçtiği için iade edemiyorum. Google servisleri vb. olmadığı için (ve gbox vs gibi saçmalıklarla da bunu yürütmek zor olduğu için) tabletime bir Android sürümü yükleyebilir miyim bunu merak ediyorum. Bileniniz yardımcı olabilirse sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
custom ROM kurun onun içinde bootloader kilidi açman lazım oda ücretli bende zamanında denedim ama yapmak imkansız gibi bir şey.

Yükleyemiyorsun. Matepad 11 kullanıyorum 2 yıldır ve Gbox kullanarak gayet rahat şekilde işimi görebiliyorum. Eğer indireceğin uygulama Google servisleri istemiyorsa Aurora Store da kullanabilirsin.

Konuyu yeni gördüm gözüme çarptı MicroG servisleri yükleyerek Aurora Store üzerinden cihazı rahatlıkla gboxa ihtiyaç duymadan kullanabilirsin.

Konuyu yeni gördüm gözüme çarptı MicroG servisleri yükleyerek Aurora Store üzerinden cihazı rahatlıkla gboxa ihtiyaç duymadan kullanabilirsin.
Bu nasıl oluyor hocam nereden MicroG indirip kullanıyorsunuz Gbox'a ihtiyaç duymadan?

MatePad 11 2021 ve 2023 modellerinde spoofing olmadığı için ben elendim, kalan arkadaşlara başarılar

Hocam aklıma gelmişken sorayım benim tablette WhatsApp çalışmıyor sende de var mı aynı durum?

Hocam aklıma gelmişken sorayım benim tablette WhatsApp çalışmıyor sende de var mı aynı durum?
Bir süre önce açılmamaya başlamıştı ama silip tekrar kurmuştum sanırım kendi sitesindeki APK'sından, şu an çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…