Huawei MatePad 11.5 vs Galaxy Tab S9 FE

bethyybethh

Hectopat
Daha fazla  
PDF okuma ve not alma, basit oyunlar tarzı şeyleri kaldırabilecek bir tablet arıyorum. MatePad 11.5 + kalem ile ikisi de hemen hemen aynı fiyata geliyor. Tavsiyeniz nedir? Hangisi daha iyi? Ya da 11-12 bandında ne önerirsiniz?

S9FE, sırf yazılımından bile alınır, Huawei tabletler sıkıntı, her yerden fışkıran reklamlar. Yavaş tarayıcı. Güncellemeleri Vs. Vs.

Oyun için alıyorsanız Huawei daha f/p oluyor bazı fiyat bantlarında sadece.

S9FE, sırf yazılımından bile alınır, Huawei tabletler sıkıntı, her yerden fışkıran reklamlar. Yavaş tarayıcı. Güncellemeleri Vs. Vs.

Her yerden fışkıran reklamlar derken? Xiaomi ile karıştırdınız sanırım. Tarayıcı konusunda da onlarca alternatif var. Daha önce hangi matepad serisini kullandınız?

Performans açısından matepad daha güçlü. Yazılım olarak da çok iyi. S9FE'nin ekran parlaklığı ve ekran piksel yoğunluğu dışında hiçbir ekstra avantajı da bulunmuyor. Daha önceden herhangi bir huawei cihaz kullandınız mı da böyle bir yorum da bulundunuz?

Performans açısından matepad daha güçlü. Yazılım olarak da çok iyi. S9FE'nin ekran parlaklığı ve ekran piksel yoğunluğu dışında hiçbir ekstra avantajı da bulunmuyor. Daha önceden herhangi bir huawei cihaz kullandınız mı da böyle bir yorum da bulundunuz?
Matepad pro 12,6 kullandım, performansı dengindeki samsungdan daha iyi olsa da dediğim noktalarda sıkıntı çıkarttı bana. Mobil tarafta bu işletim sistemi bitene ve Google ambargosu bitene kadar Huawei'e yanaşmıyorum o yüzden. Tek amaç oyun ise alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı