MatePad 2'ye katlar beşe böler bunu.
Bende MatePad 11 var 5 sene önce almıştım hala kullanıyorum. İlk başlarda APK falan kullanıyordum biraz sıkıcıydı. 3 senedir GBox kullanıyorum 1 kere sanırım sorun yaşadım.
Bende MatePad 11 var 5 sene önce almıştım hala kullanıyorum. İlk başlarda APK falan kullanıyordum biraz sıkıcıydı. 3 senedir GBox kullanıyorum 1 kere sanırım sorun yaşadım.
Bende m-pen 2. nesil var manyetik senin alacağın kablolu sanırım o yandan eksisi var ama boyutları aynı ve kalemi çok iyi hem ele oturuşu hem yazma hissiyatı. Samsung'un kalemi çok kötü. Kardeşimde S9 FE Plus var, kaleminden bayağı şikayetçi.
Not almada sorun yaşamazsın.
bilmem ki benimki manyetik. HUAWEI M-Pencil | Peşin Fiyatına Üçe Varan Taksit bunu tablete takıp şarj edeceksin sanırım kalemi. Bu arada kalemin şarjı baya uzun gidiyor. aktif 7 saat not yaz yine götürür.Kablolu nasıl oluyor açıklar mısın?
Yani iş dönüp dolaşıyor 300 liralık kılıfa dönüyor hangi tableti alırsan al
Bilmem ki benimki manyetik. HUAWEI M-Pencil | Peşin Fiyatına Üçe Varan Taksit bunu tablete takıp şarj edeceksin sanırım kalemi. Bu arada kalemin şarjı bayağı uzun gidiyor. Aktif 7 saat not yaz yine götürür.
PaperMatte ekran yazarken çok iyi. Işıklı ortamda çalışırken de çok iyi ama video falan izlerken çok az netlik kaybı yapıyor. Ben almazdım. Madem 14 k bütçeye çıkabiliyorsun 2K daha ekle 11.5s al, 3. nesil kalem geliyor ve manyetik. Klavye de almış olursun. Tamamen bütçene bağlı. Ben 11.5s alırdım.
Bende matepad pro var. gbox a hiç isim dusmuyor.GBox sorun olur mu? Oyun oynamayacağım not alma tarafı nasıl şarj konusunda var mı sende tablet?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.