erdem3777 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 596 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ekim 2025 #21 Kerem Kanbur dedi: Hocam benim üste attığımda zaten aynı model 2025 modeli. Bu arada Minecraft roblox tarzı oyunlarda ortalama kaç FPS alırım? Performans beklemeyin demişsiniz ama temel olarak oyun oynamak için alacağım. Genişletmek için tıkla... Minecraft kaldırır rahatça Roblox bazı oyunlarda kaldırmayabilir kasar yani biraz. Xiaomi Pad 7 ye yönelin derim oyun içinse
Kerem Kanbur dedi: Hocam benim üste attığımda zaten aynı model 2025 modeli. Bu arada Minecraft roblox tarzı oyunlarda ortalama kaç FPS alırım? Performans beklemeyin demişsiniz ama temel olarak oyun oynamak için alacağım. Genişletmek için tıkla... Minecraft kaldırır rahatça Roblox bazı oyunlarda kaldırmayabilir kasar yani biraz. Xiaomi Pad 7 ye yönelin derim oyun içinse
Kerem Kanbur Attopat Katılım 28 Eylül 2025 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #22 erdem3777 dedi: Minecraft kaldırır rahatça Roblox bazı oyunlarda kaldırmayabilir kasar yani biraz. Xiaomi Pad 7 ye yönelin derim oyun içinse Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi bilmiyorum 120 hz ekran çok daha cazip geldi
erdem3777 dedi: Minecraft kaldırır rahatça Roblox bazı oyunlarda kaldırmayabilir kasar yani biraz. Xiaomi Pad 7 ye yönelin derim oyun içinse Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi bilmiyorum 120 hz ekran çok daha cazip geldi
erdem3777 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 596 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ekim 2025 #23 Kerem Kanbur dedi: Hocam vallahi bilmiyorum 120 hz ekran çok daha cazip geldi Genişletmek için tıkla... Pad7 144hz hocam Eğer bütçenizi bir tık arttırırsanız şu tabletin üstüne f/p yok bana göre şu an aşırı iyi işlemcisi, kasası ve ekranı. https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-pad-mini/buy Oyun içinse Huawei almayın Google problemli ben okul için sanmıştım kusura bakmayın.
Kerem Kanbur dedi: Hocam vallahi bilmiyorum 120 hz ekran çok daha cazip geldi Genişletmek için tıkla... Pad7 144hz hocam Eğer bütçenizi bir tık arttırırsanız şu tabletin üstüne f/p yok bana göre şu an aşırı iyi işlemcisi, kasası ve ekranı. https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-pad-mini/buy Oyun içinse Huawei almayın Google problemli ben okul için sanmıştım kusura bakmayın.