Huawei MatePad 11.5 vs Samsung Tab S9 FE

Kerm_e

Hectopat
Hangisini alacağımı bilemedim. Bütçem çok fazla değil. 4K ekle, şunu al gibi tavsiyelerde bulunmazsanız sevinirim. Ders için alacağım. Kalem durumu önemli benim için. Telefonum Samsung.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirttiğiniz şartlar doğrultusunda tartışmasız Samsung. Zaten her ne kadar Huawei’nin tabletlerini çok sevsem de güncelleme konusunda tam bir fiyasko. 1-2 yıllık bir model olmasına rağmen 1 tane bile sürüm güncellemesi almadı diye biliyorum 11.5 modelini. Evde var bir tane, geldiği sürümde kaldı. Diğer modeller de aynı şekilde, güncelleme olayı vasat. Ancak Samsung android dünyasında güncelleme konusunda en iyi marka diyebiliriz.

Sadece ders çalışmak için Tab S9 FE eğer fiyatı artırabilirseniz S10 FE çünkü ekranı titreşimsiz ekran ve gözleri daha az yoruyor. Huawei 11.5 veya s model PaperMatte özellikli olanlarda tercih edilebilir fakat YouTube hocalarıın sınav zamanı öğrecilerle paylaştıkları PDF'ler Google Drive üzerinden oluyor ve Huawei bunlarda sıkıntı çıakrabiliyor mu diye bir video da bir öğrenci bahsetmişti. Bu sebeple Huawei olabilir fakat bu durumu test ederek almanızı öneririm. Ben alacak olsam Tab S10 FE alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…