C ColdunTR Kilopat Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 14:02 #1 Bu tableti okul için almak istiyorum. Dizi, Film, Video, canlı ders ve PDF'den kitap okumak için kullanacağım. Kalemi ve klavyesi olması aklımı karıştırdı bu tablet sizce alınır mı?
Bu tableti okul için almak istiyorum. Dizi, Film, Video, canlı ders ve PDF'den kitap okumak için kullanacağım. Kalemi ve klavyesi olması aklımı karıştırdı bu tablet sizce alınır mı?
icantbreathe Kilopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 749 Çözümler 1 Pazar 14:13 #2 Güzel ya ben beğenmiştim.
C ColdunTR Kilopat Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 16:40 #3 Kasma sorunu olmaz değil mi? Bir de Google hizmetleri yokmuş sanırım uygulamalarda filan sıkıntı çıkmaz değil mi?
Kasma sorunu olmaz değil mi? Bir de Google hizmetleri yokmuş sanırım uygulamalarda filan sıkıntı çıkmaz değil mi?
icantbreathe Kilopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 749 Çözümler 1 Pazar 18:07 #4 Ben kullanırken kasmıyordu. Google hizmetlerini de halledersin internette çok yöntemi var.