Huawei MatePad 11.5s vs 12X

Yer
Hatay/Antakya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD
Selamlar, genel anlamda ders ve arada film falan izlemek için tablet alacağım. Bu iki model arası kaldım. Arada 6 bin TL fark var. Sizce hangisi alınmalı ve sizce bu cihazlar ortalama kaç yıl götürür?

Kanka bence 6K fiyata kesinlikle değmez. 11.5s de bayağı tatmin eder. Ve Huawei tabletler kaliteli gerçekten rahat 6 sene götürür seni. Ben MatePad 11'i 4.5 senedir kullanıyorum ve tık bile demiyor hala canavar gibi her anlamda. Huawei kalemleri de acayip iyi.

Kanka bence 6K fiyata kesinlikle değmez. 11.5s de bayağı tatmin eder. Ve Huawei tabletler kaliteli gerçekten rahat 6 sene götürür seni. Ben MatePad 11'i 4.5 senedir kullanıyorum ve tık bile demiyor hala canavar gibi her anlamda. Huawei kalemleri de acayip iyi.

Bence de hocam 6K fazla gibi. 11.5s alırım muhtemelen gibi görünüyor ama güncellik konusunda falan şüphe duyuyorum 12X daha uzun süre gider çok arada kalıyorum vallahi

Eğer depolaması 256 oluyorsa alınabilir, SD kart taksan 1000 lira zaten. Açıkçası işlemci gücü olarak ikisi de günlük kullanımda aynı performansı verecek o yüzden çok takmadım ama biri 25 W diğeri 100W hızlı şarjı var o çok iyi özellik. Bence yine de 11.5 s de tatmin eder seni. Ben 6K ile gider bilgisayar için aksesuar falan alırdım ne bileyim faredir klavyedir gamepaddir. O tabletteki farktan daha çok tatmin ederdi beni.

Asla değmeyecek bir 6k. Düşünmeden 11.5s alın. Güncellikten yana bir sıkıntı yaşamazsınız.

Evet hocam dediğiniz gibi 11.5 s aldım ve gayet iyi cihaz. 12X i olan arkadaşımda var arada öyle çok fark ta yok zaten oyun vs oynamadığım içinde çok çok rahatça işimi görüyor.

Hocam merhaba, Xiaomi yeni tabletini duyurdu Xiaomi Pad 7 özellikleri çok hoşuma gitti, yanında klavyeli kılıfda hediye veriyor 15500 TL şu an.
Huawei de yanında kalem ve klavyeli kılıf veriyor. Aslında Huawei kalemden dolayı daha cazip geliyor bana ama. Google servisleri olmadığı için sorun yaşarım diye endişe ediyorum. Siz kullandığınız süre içinde goole servislerini rahat kullanabilidniz mi? Diğer çizim not uygulamalarını sorunsuz kullanabiliyor musunuz?

Hocam merhaba, Xiaomi yeni tabletini duyurdu Xiaomi Pad 7 özellikleri çok hoşuma gitti, yanında klavyeli kılıfda hediye veriyor 15500 TL şu an.
Huawei de yanında kalem ve klavyeli kılıf veriyor. Aslında Huawei kalemden dolayı daha cazip geliyor bana ama. Google servisleri olmadığı için sorun yaşarım diye endişe ediyorum. Siz kullandığınız süre içinde goole servislerini rahat kullanabilidniz mi? Diğer çizim not uygulamalarını sorunsuz kullanabiliyor musunuz?

Açıkçası benim ilk Huawei cihazım P40 Lite idi. P40 serisi tam Google'ın kaldırıldığı zaman çıktı ve açıkçası o kadar ilkeldiki hiçbir Google uygulaması adamakıllı çalışmıyordu. Şu an Micro g ve GBox kurulunca 0 sıkıntı ile Google servislerini kullanabiliyorsunuz. En azından P40 Lite'a göre 0 sıkıntı. Not kısmına gelince de kendi notlar ve çizim uygulamasını kullandım çok ta güzel çalışıyorlar. Eğer bir sorunuz varsa cevaplayabilirim hocam.

Açıkçası benim ilk Huawei cihazım P40 Lite idi. P40 serisi tam Google'ın kaldırıldığı zaman çıktı ve açıkçası o kadar ilkeldiki hiçbir Google uygulaması adamakıllı çalışmıyordu. Şu an Micro g ve GBox kurulunca 0 sıkıntı ile Google servislerini kullanabiliyorsunuz. En azından P40 Lite'a göre 0 sıkıntı. Not kısmına gelince de kendi notlar ve çizim uygulamasını kullandım çok ta güzel çalışıyorlar. Eğer bir sorunuz varsa cevaplayabilirim hocam.

Var hocam ya şimdi 11,5 s de hormony OS 4,2 var ve Huawei'nin açıklamasına göre Google servisleri ve diğer birçok uygulamayı 3. parti uygulamalar olmadan appgaleryden indirilebileceğini söyleniyor. Siz kullandığınız süreçte appgalaryde olmayan Google servisleri var mıydı? Bir de bankacılık uygulamaları var mı? Bankacılık uygulamalarını üçüncü parti uygulama aracılığıyla indirmek istemiyorum güvenlik zafiyeti olabilir diye.
Ekran mat ekran parlak ekran olmadığından görüntülerde pixeller görünüyor gibi hissiyat var mı?
İki tablette aynı fiyat, Huawei'de ek olarak kalem geliyor.

Var hocam ya şimdi 11,5 s de hormony OS 4,2 var ve Huawei'nin açıklamasına göre Google servisleri ve diğer birçok uygulamayı 3. parti uygulamalar olmadan appgaleryden indirilebileceğini söyleniyor. Siz kullandığınız süreçte appgalaryde olmayan Google servisleri var mıydı? Bir de bankacılık uygulamaları var mı? Bankacılık uygulamalarını üçüncü parti uygulama aracılığıyla indirmek istemiyorum güvenlik zafiyeti olabilir diye.
Ekran mat ekran parlak ekran olmadığından görüntülerde pixeller görünüyor gibi hissiyat var mı?

Ayrıca epeyden bakarsanız iki tablet arasında ses ekran ve işlemci farkı var Xiaomi daha önde.

Son düzenleme:

Ayrıca epeyden bakarsanız iki tablet arasında ses ekran ve işlemci farkı var Xiaomi daha önde.

Micro g GBox App Gallery de var bunun dışında bankacılık uygulamaları da var. Görüntüler de piksellenme yok ekran çok ta rahat hiçbir piksellenme de hissetmedim açıkçası. Ses için konuşmam gerekirse çok iyi bir ses kalitesi var. Ekranından da memnunum diğer cihazı deneyinlemediğim için kağıt üzerinde ki değerlere göre yorum yapmam doğru olmayacaktır. İşlemci konusunda da evet işlemci biraz geri kalıyor fakat oyun oynamayacak iseniz işlemci fazlası ile yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı