Huawei Matepad 11 vs iPad 9

Huxly

Hectopat
Herkese merhaba, biliyorum kararsız bir insanım ve şu an acı çekiyorum.

Bugün iPad 9 siparişi veriyordum ki içime bir kurt düştü ve almadan görmem gerekli diye düşündüm.

Görmek için MediaMarkt'a gittim ve inceledim ancak diğer tabletlere de bakmak istedim ve aynı fiyat bandında Matepad 11'i gördüm ayrıca aynı fiyata kalem ve kılıflı klavye alabiliyorum.

Şu an kafam çok karışık eğer Google servisleri olsa düşünmeden matepad11'i alacağım ama durumu biliyorsunuz. Bu duruma bir çözüm var mı?

Amacım film izlemek, YouTube üzerinden ders videoları izlemek, not almak.

Sizce Çin kısmında işler düzelir mi?
Matepad11 almaya değer mi?

Yardımınıza çok ihtiyacım var teşekkürler.

Google servisler yükleniyor diye biliyorum Huawei tabletlere, telefonlara internette bazı videoları var.

Hocam insanların dedikleri de çok kafamı karıştırıyor açıkçası. iPad halen eski tasarımı kullanıyor. Aksesuarlar ile birlikte bana maliyeti çok oluyor aynı ücrete matepad11 kısmında klavyeli kılıf, kalem, mouse alinabilirken iPad kısmında sadece kalem ve belki kılıf alınıyor.

Fikirlerinizi gerçekten önemsiyorum ve şu an mağazadayım. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Şöyle söyleyeyim arkadaşım iPad kullanıyor ekstra olarak 1.nesil kalem aldı. Şarjı uzun gidiyor ve üniversitede not almak video izlemek için aldı benim de kullanma şansım oldu. Kalem sanki normal kalem kağıtla yazıyor gibi ve çok kaliteli hissettiriyor kamerası yeterli ön ve arka.
iPad 8.nesil onunki.

Fikirlerinizi gerçekten önemsiyorum ve şu an mağazadayım. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Senin de dediğin gibi alacağın model iPad eski nesil görüntüye sahip ama ben olsam gene de Apple alırdım. IOS kullanıcısı olarak matepad 11'i bende baya beğenmiştim ama gene de Apple'dan şaşmam aynı bütçedeki ürünlerden bahsedeceksek. Hani arada 1.5-2k fiyat farkı olur almaya değer mi diye sorabilirsin ama bütçe aynıysa Apple kalitesinden gerçekten şaşılmamalı.

iPad’in yanına kalem alırsan yeterli. Klavyeli kılıf falan sırf bedavaya geliyor diyorsan vazgeçmene değmez. İleride ucuz bir klavye alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…