Yenilenmiş 11.5 hali bence daha iyi.Biraz daha üst fiyata bu var. İşlemcisi Snapdragon 865. Ekran 120Hz IPS 2K çözünürlükte. S6 Lite'dan kat kat daha iyi. Klavye de dahil.Huawei MatePad 11 2023 6 GB 128 GB 11" Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei MatePad 11 2023 6 GB 128 GB 11" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei MatePad 11 2023 6 GB 128 GB 11" Tablet özelliklerini incele, 9.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ne konuda mesela?
Fiyat olarak Matepad 11.5 hem daha pahalı hem de kalemi içine dahil değil. Not almak için kullanmak isteyen öğrenciler kaleme ekstra 2 bin TL civarı para ödemek zorunda ki gördüğüm kadarıyla kalemi şu anda satılmıyor. Google servislerinin olmaması da bir diğer eksisi.Biraz daha üst fiyata bu var. İşlemcisi snapdragon 865. Ekran 120Hz IPS 2K çözünürlükte. S6 Lite'dan kat kat daha iyi. Klavye de dahil.Huawei MatePad 11 2023 6 GB 128 GB 11" Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei MatePad 11 2023 6 GB 128 GB 11" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei MatePad 11 2023 6 GB 128 GB 11" Tablet özelliklerini incele, 9.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Matepad 11.5 önermedim. Düz 11 modelini önerdim. Kalem dahil değilse de klavye dahil. Klavye ile not almak isteyen için makul.Fiyat olarak Matepad 11.5 hem daha pahalı hem de kalemi içine dahil değil.
Google servisleri 2 dakikada yükleniyor.Google servislerinin olmaması da bir diğer eksisi.
11’de de kalem çıkmıyor.Fiyat olarak Matepad 11.5 hem daha pahalı hem de kalemi içine dahil değil. Not almak için kullanmak isteyen öğrenciler kaleme ekstra 2 bin TL civarı para ödemek zorunda ki gördüğüm kadarıyla kalemi şu anda satılmıyor. Google servislerinin olmaması da bir diğer eksisi.
Google servisleri yüklenmiyor, emülator ile GHub üzerinden çalışıyor. Matepad 11 ya da 11.5 konudaki tabletten daha güçlü fakat getirdiği eksiler var içinde kaleminin olmaması, Google servisleri olmaması ve yaklaşık iki bin lira daha pahalı olması gibi.Matepad 11.5 önermedim. Düz 11 modelini önerdim. Kalem dahil değilsede klavye dahil. Klavye ile not almak isteyen için makul.
S6 Lite'da ise klavye yok zaten.
Google servisleri 2 dakikada yükleniyor.
Tsmc üretimi 7+gen 1 var sanıyordum, haklısınız.Ne konuda mesela?
İşlemcisi daha kötü. Düz 11 modelinde TSMC üretimi 865 var. Diğerinde samsung üretimi 7 gen 1.
Geekbench sonuçları da 865'li cihazlarda ortalama %15 daha yüksek çıkıyor.
Diğer özellikleri birebir aynı zaten.
Google servisleri yüklenmiyor
getirdiği eksiler var içinde kaleminin olmaması, Google servisleri olmaması ve yaklaşık iki bin lira daha pahalı olması gibi.
Attığınız videoda benim dediğim GHub kurulumunu gösteriyor hocam. GHub demek Google servislerini yüklemek değil. Nasıl çalıştığını araştırabilirsiniz, bir emülatör üzerinden Google servislerine ulaşıyorsunuz. Ayrıca oynadığınız oyunlar varsa ve ilerlemeleri Google Play hesabınıza kayıtlıysa ilerlemeleri senkronize edemeyeceksiniz çünkü Google Play ile oyunları oynayamıyorsunuz.