Huawei MatePad 12X bilgisayara nasıl yansıtılır?

Mertörencik

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Android tabletimden bilgisayara tabletin ekranını yansıtmam lazım ama yapamıyorum. Type-C HDMI dönüştürücü aldım ama olmadı. Bilgisayarımda Miracast yok Wi-Fi özelliği olmadığı için.

İnternet üzerinden birçok uygulama denedim ama FPS gecikmeli ve bulanık ekran yansıtıyor bunu istemiyorum daha akıcı ve net bir ekran yansıtma olmasını istiyorum. Bunun için ne yapabilirim? Tabletimin markası Huawei MatePad 12X tabletin müşteri hizmetlerinde ekran yansıtma özelliği olup olmadığını sordum var dediler ama ne yazık ki bilgisayara yansıtmıyorum. Yardım edersiniz sevinirim.

Ben USB çoklayıcı aldım. İçinde HDMI dönüştürücü dahil. MatePad Air tableti monitöre yansıtabiliyorum. Sizde de olması lazım. Siz laptop ekranına mı yansıtmak istiyorsunuz?

Ben USB çoklayıcı aldım. İçinde HDMI dönüştürücü dahil. MatePad Air tableti monitöre yansıtabiliyorum. Sizde de olması lazım. Siz laptop ekranına mı yansıtmak istiyorsunuz?
MatePad Air usb 3.2 kullandığı için hdmi desteği var ama 12X modelinde sanırım hdmi desteği yok. Huawei bu konuda çok saçmalamıştı. 2021 model MatePad 11 de varken, 2023 modeli dahil sonradan çıkan modellerinin çoğuna hdmi görüntü aktarım desteğini vermemişti. Air modeli istisna ve çok başarılı bir model, bizzat 1 sene kullandım.

Buna rağmen benim basaramamadığım bir sorun var.

MatePad Air USB 3.2 kullandığı için HDMI desteği var ama 12X modelinde sanırım HDMI desteği yok. Huawei bu konuda çok saçmalamıştı. 2021 model MatePad 11 de varken, 2023 modeli dahil sonradan çıkan modellerinin çoğuna HDMI görüntü aktarım desteğini vermemişti. Air modeli istisna ve çok başarılı bir model, bizzat 1 sene kullandım.

Tabletin ekranını bilgisayara bağlayarak monitör amacıyla kullanmak istiyorum. Ama ne yazık ki iyi bir sonuç alamıyorum. Sadece xdisplay gibi uygulamalar ile 1080p 60FPS kullanabiliyorum. Benim amacım ekranı tam performansında kullanmak. Eğer o kadar olmazsa şu an kullanılabilen mevcut ayardan daha iyi bir ayarda kullanmak istiyorum. Sizin bildiğiniz bir yöntem var mı?

Buna rağmen benim basaramamadığım bir sorun var.

Tabletin ekranını bilgisayara bağlayarak monitör amacıyla kullanmak istiyorum. Ama ne yazık ki iyi bir sonuç alamıyorum. Sadece xdisplay gibi uygulamalar ile 1080p 60FPS kullanabiliyorum. Benim amacım ekranı tam performansında kullanmak. Eğer o kadar olmazsa şu an kullanılabilen mevcut ayardan daha iyi bir ayarda kullanmak istiyorum. Sizin bildiğiniz bir yöntem var mı?
MatePad kullandığım dönemde laptop olarak da Matebook kullandığım için zaten dahili olarak bu özelliğe sahiptim hocam, o yüzden ek bir yöntem denememiştim. Ancak şu an spacedesk uygulaması kullanıyorum iPad + Windows kombinasyonu ile. Bu şekilde bağlayıp windows ekran ayarlarından ikinci ekranın çözünürlüğünü vs. ayarlayabiliyorsunuz zaten. Ben sadece ikinci ekranda makale vb. şeyler açık tuttuğum için kalitesi çok önemli olmuyor. Diğer önemli şeyleri ana ekranımdan hallediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı