Huawei MatePad 12X vs iPad A16

Daha fazla  
Merhaba, okul için tablet almak istiyorum yaklaşık 20.000TL gibi bir bütçem var, bu ikisi arasında kaldım. Huawei konusunda çekincelerim var. Ancak 20.000'in içinde klavye ve kalemin olması üstüne 144Hz olması beni Huawei'ye itiyor. Ama diğer yandan Google hizmetlerinin olmaması o kadar sorun mu? Bir de sanırsam Huawei'nin kendi uygulamalarında reklam varmış bu beni çok sinir eden bir durum, eğer böyle bir şey varsa tercihimi IPad'den yana kullanacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 12x varken 60 hz bi tablet alınmamalı. Büyük hata olur. Samsung zaten hiç düşünme bile o paralara. 12x doğru tercih olur

İşlemci bazında genel olarak A16, Kirine göre daha güçlü, Eğer benim için Google services sıkıntı olmaz uğraşırım diyorsan Huawei'ye şans verebilirsin, Ancak İşlemci bazlı ve google ile uğraşmayacağım diyorsan Ipad A16 tercih etmen daha doğru

Huawei tablet pazarında da kaliteli işler yapıyor ancak google hem satışları hem güncellemeleri düşürüyor. Şuan durum nasıl bilmem ama güncellemeler Çine geldikten 4 5 ay sonra geliyor diyorlardı.

açıkçası uğraşmakla ilgili sorunum yok ama gbox ile ne kadar süre sorunsuz kullanabilirim ki sorusu düşündürüyor o yüzden ipadi tercih edeceğim sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…