Huawei MatePad 12X vs iPad A16

GBox konusunda cok iyi diyen de var asla tavsiye etmeyen de var biraz kumar.
Hocam bence kumardan ziyade bu iş biraz incelemeye bağlı bu işin yolu rahatlıkla çözülürse cihaz kullanılırken sorun çıkarmaz

Bazı yerlerde birkaç arkadaş Netflix vs gibi programlardan arada bir attığını söylemişti. Ancak o kadarı da tuzu biberi olsun. Bu seviyede 144hz bir cihaz bulmak zor ayrıca Huaweinin yanında verdiği Kalem ve Klavye ile ayrı olarak hesaplarsanız 25k'nın altına o cihazı alman zor

Ben Samsung S9Fe 12.4 versiyonunu kullanıyorum. Cihazımla ekosistem olmasa Huawei tercih edecektim. Hatta Huawei kısmını tatmayı istiyorum nasip olursa. Kalem anlamında huawei çok cezbedici, yakınınızda bir mağaza varsa gidip tüm özelliklerini sınayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam bence kumardan ziyade bu iş biraz incelemeye bağlı bu işin yolu rahatlıkla çözülürse cihaz kullanılırken sorun çıkarmaz.

Bazı yerlerde birkaç arkadaş Netflix vs gibi programlardan arada bir attığını söylemişti. Ancak o kadarı da tuzu biberi olsun. Bu seviyede 144Hz bir cihaz bulmak zor ayrıca Huawei'nin yanında verdiği kalem ve klavye ile ayrı olarak hesaplarsanız 25K'nın altına o cihazı alman zor.

Ben Samsung s9FE 12.4 versiyonunu kullanıyorum. Cihazımla ekosistem olmasa Huawei tercih edecektim. Hatta Huawei kısmını tatmayı istiyorum nasip olursa. Kalem anlamında Huawei çok cezbedici, yakınınızda bir mağaza varsa gidip tüm özelliklerini sınayabilirsiniz.

Huawei cihazlari test ettim performans olarak kullanim olarak gayet beğeniyorum ama Google cok belini bukuyor 25 gibi bir butceye cikilacaksa iPad Air'ya da S10+ oneririm klavyesiz geliyor ama ekran olarak kalem olarak performans olarak cok iyi bir cihaz uygun bir klavyeyi de 1K civarina bulabiliyorsunuz.

Huawei cihazlari test ettim performans olarak kullanim olarak gayet beğeniyorum ama Google cok belini bukuyor 25 gibi bir butceye cikilacaksa iPad Air'ya da S10+ oneririm klavyesiz geliyor ama ekran olarak kalem olarak performans olarak cok iyi bir cihaz uygun bir klavyeyi de 1K civarina bulabiliyorsunuz.
Şahsen bir tablete o kadar fazla verilmesini doğru bulmıyorum. Bu fiyatlara çıkmak fazla beklentiye girmek demek. Ancak kullanıcı cihazı aldıktan sonra verdiği paranın değmediğini diğer cihazlardan da aynı şeyi yapabileceğini anlıyor. (autocad, render hariç)

Şahsen bir tablete o kadar fazla verilmesini doğru bulmıyorum. Bu fiyatlara çıkmak fazla beklentiye girmek demek. Ancak kullanıcı cihazı aldıktan sonra verdiği paranın değmediğini diğer cihazlardan da aynı şeyi yapabileceğini anlıyor. (AutoCAD, render hariç)

Kullanim amacina bagli olarak aralarinda fark oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı