Huawei MatePad Air alınır mı?

Makaleler
2
Merhaba, almayı düşündüğüm bir tablet, bir üst modeli olan 12.6 Pro modelini de düşünüyordum açıkçası ama Snapdragon işlemci varken sırf OLED için almak istemedim. S9 FE+ TFT ekran olduğu ve genel özelliklerden geri kaldığı içinde bir geri itti maalesef. Aynı zamanda Xiaomi telefona sahibim, veri alış-verişi yaparken sıkıntı yaratıyor mu? Deneyimleriniz varsa kullanan kişilerden alabilir miyim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alınır bütçesine göre cidden performanslı bir cihaz eğer gbox kurulursa Google hizmetleri aktifleşecektir ve YouTube ve Play Store gibi uygulamalar da kullanılabilir olacak.
Bende öyle düşünmek istiyorum ama internet o kadar birbirine karşı gelen insanlarla dolu ki çok kafa karışıklığı oluyor, bir kısmı diyor gbox vs olsa bile kötü bir kısmı diyor iyi, çok arada kaldım.

Bende bir MatePad 11 kullanıcısı olarak ne kadar da gbox, gsapce de olsa bir Google hizmetleri performansı alamıyorsunuz gbox ile girdiğiniz uygulamalar tam stabil bir şekilde çalışmıyor ama onun haricinde zaten cihazın donanımı belli güçlü bir işlemcisi var. İyi bir ekranı var. Bir de xiaoami pad 6 ya bakmanızı tavsiye edebilirim onunda güçlüb bir işlemcisi ve iyi bir ekranı var

Bende öyle düşünmek istiyorum ama internet o kadar birbirine karşı gelen insanlarla dolu ki çok kafa karışıklığı oluyor, bir kısmı diyor gbox vs olsa bile kötü bir kısmı diyor iyi, çok arada kaldım.

Hocam cihazda HarmonyOS var ve sonuçta Android tabanlı yani özgür bir işletim sistemi. Burada önünüzde olan engel yok internete aldırış etmeyin. Onlar popüler kültür kölesi olmuş. iPad 10. nesil ve Mi Pad 6'yı karşılaştırıyorlar Mi Pad 6 daha iyi olmasına rağmen sırf marka diye Apple diyenler oluyor.

Bende bir MatePad 11 kullanıcısı olarak ne kadar da gbox, gsapce de olsa bir Google hizmetleri performansı alamıyorsunuz gbox ile girdiğiniz uygulamalar tam stabil bir şekilde çalışmıyor ama onun haricinde zaten cihazın donanımı belli güçlü bir işlemcisi var. İyi bir ekranı var. Bir de xiaoami pad 6 ya bakmanızı tavsiye edebilirim onunda güçlüb bir işlemcisi ve iyi bir ekranı var
Onada baktım özellikle Xiaomi sahibi olduğum için ancak aksesuar kısmında direk 0 destekli şekilde geliyor. Özellik olarak aralarında + ve - gibi durumlar var ama klavye, kalem ve mouse hediyesiyle aynı fiyata gelmesi buna karşın Xiaomi kısmında ise bunları eklediğimizde amiral tabletlere yaklaşması direk ihtimalleri kaldırdı maalesef.

Hocam cihazda HarmonyOS var ve sonuçta Android tabanlı yani özgür bir işletim sistemi. Burada önünüzde olan engel yok internete aldırış etmeyin. Onlar popüler kültür kölesi olmuş. iPad 10. nesil ve Mi Pad 6'yı karşılaştırıyorlar Mi Pad 6 daha iyi olmasına rağmen sırf marka diye Apple diyenler oluyor.
Hocam zaten Apple seçeneklerimde yok kullanıp tiksindiğim bir marka kendisi. Mi kısmında yukarıda arkadaşa bir cevap yazdım bu tarz bir etken olmasa direk gideceğim marka o olurdu.

Doğrudur. Mi pad 6 yazmamdaki sebep şu Apple'a cidden dişli bir rakip olması. Mesela bende kısa vadeli MacBook Pro 2016 kullandım ve dedim ki bununla olmaz hiçbir şey yapamıyordum (tek iyi yanı Apple cihazların ses kalitesi yazılımı çok iyi olduğu için baslar çok hoştu halbuki Mac'lerde kaliteli hoparlör yok :D sadece yazılımsal anlamda ses kalitesi iyi oluyor) sonra gittim sattım cihazı.

Güzel tablet ama işte Android olmadığından apk kurma vs. uğraştırabilir. Yerinizde olsam ekosistem mantığıyla Xiaomi Pad 6 alıp geçerdim. Ama aksesuarlar (kalem, kılıf) gerekli ise ekstra ücretle almanız gerekecektir.

Kendim kullanmış ve teknolojiye ilgili biri olarak gbox hiç sorun yaşatmıyor hatta uygulamaya girmenize bile gerek yok normal Android'deki gibi açıyorsunuz ama aracı uygulama olduğu için çok az açılma süresi artıyor onun dışında hiçbir farkı yok. Ekranı, işlemcisi SD888 çok hızlı ve hoparlörü de güçlü ve temiz. HarmonyOS'da bence piyasadaki en iyi Android tabanlı işletim sistemi aynı iOS gibi akıcı çalışıyor. İşlemci normalde ısınma sorunu olan bir işlemci ama emülatör ile NFS U2 oynamama rağmen hiç ısınmıyordu yani termal olarak da başarılı.

Merhaba, almayı düşündüğüm bir tablet, bir üst modeli olan 12.6 Pro modelini de düşünüyordum açıkçası ama Snapdragon işlemci varken sırf OLED için almak istemedim. S9 FE+ TFT ekran olduğu ve genel özelliklerden geri kaldığı içinde bir geri itti maalesef. Aynı zamanda Xiaomi telefona sahibim, veri alış-verişi yaparken sıkıntı yaratıyor mu? Deneyimleriniz varsa kullanan kişilerden alabilir miyim? Teşekkürler.
Merhaba, Xiaomi Pad 6 da iyi bir model. Kalemini kullanmayacaksanız veya yurt dışından getirttirebilecekseniz Mi Pad 6 tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı