Bwerken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 3 6 Mayıs 2024 #11 Atakan K dedi: Merhaba, Xiaomi Pad 6 da iyi bir model. Kalemini kullanmayacaksanız veya yurt dışından getirttirebilecekseniz Mi Pad 6 tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... 18 bine inince ultra s8 tab aldım hocam fırsat bu fırsat teşekkürler ama tavsiye için.
Atakan K dedi: Merhaba, Xiaomi Pad 6 da iyi bir model. Kalemini kullanmayacaksanız veya yurt dışından getirttirebilecekseniz Mi Pad 6 tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... 18 bine inince ultra s8 tab aldım hocam fırsat bu fırsat teşekkürler ama tavsiye için.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.049 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #12 Bwerken dedi: 18 bine inince ultra s8 tab aldım hocam fırsat bu fırsat teşekkürler ama tavsiye için. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.
Bwerken dedi: 18 bine inince ultra s8 tab aldım hocam fırsat bu fırsat teşekkürler ama tavsiye için. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.